smtzngn
karacasigorta.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sigorta
-
-
Ad Soyad
S** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hosting firmamla yaşadığım sıkıntıdan dolayı, isim veriyorum sebir.net size de önermiyorum. En az 15 kelimede googlede 1 yada 2. sıradaydım. şuan değilim ve haliyle siteme giren ziyaretçi sayısı oldukça düştü.
Tekrar eski ziyaretçi sayımı yakalamak için ne yapabilirim? Küçük bile olsa önerilerinizin yardımı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Güncel olarak yeni yazılar paylaşırsanız (hedef kelime odaklı), sıralamada yükseleyeceğinizi düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam hostunuzu degistirin imkaniniz varsa ozel ip alin cok faydasi oluyor. Bir sure icerik girip imleme yapin eski yerine gelir. Tabi sorun hosting kaynakli ise.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
önce 700 kelimenin üzerinde orjinal makale yazın sonra eş dost kim varsa farklı iplerden 15 - 20 tane tşk mesajı yazdırın çok büyük faydası olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster | Graphic designer |
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle geçmiş olsun TR hosting satış sonrası hizmet sıkıntısı yaşayan (aşmış!) biri olarak sizi anlıyorum. Taşıma sonrası eksik bir şeyler var mı ? yok mu ? diye kontrol edin daha sonra güncel kalmaya bunu abartmadan sosyal ağlarda paylaşmaya devam edin zamanla eski haline dönecektir fakat yeni geçiş yapmış olduğunuz sunucunun durumu nedir bilmiyorum o sebeple net kesin şu olur diyemiyorum genelde bu durumlarda buradan sunucunun referans verdigi bazı siteleri
cheek1 ,
cheek2 ederim , farklı bir IP nosu ile devam ederim en gec 1 ay içinde olumlu olumsuz netice alırsınız , kolay gelsin.
imkansız diyenler hep yanıldılar...