-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bazı rakiplerimde
...url/istanbul-tablo-satışı
...url/bakırkoy-tablo-satışı
gibi içeriklerin googleda indexlendiğini görüyorum. Fakat bir site tüm il ve ilçeler ile 900 tane içerik hep aynı makale ile oluşturmuş, sadece title tag ve keywordler değiştirilmiş.
Bunun seo açısından yararı var mı ? Biz yapınca spam olur diye endişe ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Bu tip sayfalar için 200 300 kelimelik makaleler yazmanıza gerek yok. Aynısını yapıp sadece ilçe adlarınıda değiştirmeyin google ın nereden vuracağı belli olmaz :)
Aynısını bende yapıyorum bu arada her makaleyi ayrı yazın 50 75 kelime olması yeterli. Zaten fazla rekabet yoksa direk ilk sayfaya index alırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Spama düşüp, mimlendikten sonra siteyi gözden çıkarırım diyorsanız bu şekilde içerik ekleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tadilat Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
spam falan duşeni görmedim daha aynısını bende yapıyorum yalnız makalenin altına diğer yazımız diye belirtip diğer konun linkini verebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Sayfa içeriklerinin benzerlik oranı göz önüne alınmalı. Seo açısından aynı içerikle aynı sitede farklı sayfa oluşturmak doğru değildir. Bunu en çok su kaçağı tespiti firmaları, klima servisi ve halı yıkama firmaları gibi sitelerde görüyoruz. Sitesine seo yaptırmak isteyince sıralama kaybı yaşanması gibi durumlar ortaya çıkıyor.
Sonuç olarak yanlış bir uygulama. Google yemiyor. İstanbul'un her ilçesi için ayrı sayfa oluşturuyorsanız içerik olarak da benzerlik oranını azaltmanız gerek. Kısa vadede faydalı olduğunu düşünebilirsiniz, fakat uzun vadeli hesap yapmak ve spam içerik oluşturmamak gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Eğer gerçekten böyle bir hizmet veriyorsanız, sadece aramada çıkmak değil gerçekten hizmetiniz o bölgeleri kapsıyorsa sorun olmayacaktır.
Ancak sadece hit çekmek için spam nitelikli yapıyorsanız sorun olacaktır. (İleri zamanlarda)
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Aynı şekil bir sitem spam oldu. Google yardım formuna neden olduğunu yazdığımda koyduğun linkteki gibi uzantıları örnek attılar tüm yazıları silip gönderdim spamdan çıkardılar. Hemen olmasa bile zamanla bunu anlıyor ve banlıyolar. Riske girmeyin
Yok imza falan