-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Gecmis olsun dostum. Bende kendi sitemden soz edeyim. Şu zamana kadar bir iki calisma yaptirdim. Bana kelimede yukselis getirdi. Uzun zamandirda yerimi koruyorum.
Bence toplu seo paketi almak yerine bireysel olarak link satin almalısınız. Cunku toplu seo paketi satan arkadaslar ayni sitelere kac kisi satin alirsa paylasimda bulunuyorlar bu ne demek biliyormusunuz. Bu birbiri ile hicbir alakasi olmayan birsuru yazinin tanitim yazisinin, linklerin siteyi copluge cevirmesine yol aciyor. E google da salak degil ya. Bu yuzden onerim bireysel kendiniz link alimi yapin.
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
O zaman aldığın bakclinkler tamamen kalitesiz ve özgün olmayan sitelerdir. Aynı zamanda kopyala yapıştır konular açılmış google da bunu spam algılamıştır. Yukarıda arkadaşında dediği gibi onları kaldırmaktan başka caren yoktur.
'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tıp Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
SEO paketleri ile seo yapılmaz artık. O devir çoktan geçti. Forumlarda 20 lira ver sana seo paketi satayım diyen bir dünya insan var. Kanmayın bunlara. Her şeyin doğal olanı güzel. İlla backlink alacam diyorsanız site sahipleriyle birebir anlaşın. Çünkü paketlerden size link verilen yerler %99 link çöplüğü olmuştur. Google gözünde bir değeri kalmamıştır zaten.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet sitendeki bazı linkler hata veriyor.
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tr/bilgi kullanmadan girdim sitenize
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)