lostyazilim
tr.link

İndex Almamış Yazıyı Paylaşma

15 Mesajlar 1.961 Okunma
acebozum
tr.link

MaMiFilm MaMiFilm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 55 / 139
  • Ticaret 0, (%0)
Google sitenizi geç indexlese dahi yazının yazıldığı tarihe göre indexler. Bu yüzden yazının tarihi çalıntı yazıdan önce olduğu için doğal olarak öne çıkar fakat burada otoriterlik ve seo gücü ön plana çıkıyor. Yazın özgün dahi olsa çalan sitenin hiti daha fazla ve yazıları daha çok okunuyorsa senden daha ön sırada olur. Burada yazının ne zaman index aldığının önemi yok, önemli olan sitenin otoriterliği ve seo gücüdür.

Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.
elektronikssl
webimgo

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)
O zaman bazı kişileri görüyorum.
Konu açmış kendi sitesinde sonra burada palaşıp alta link veriyor. Burada daha çok hit geldiği halde neden paylaşıyor?

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Tabi bu sitelerin eşit sayıldığı durumlar için geçerlidir. Eğer içerik çeken site daha otorite ise google gözünde sen önce index alsan bile ç/alıntı yapan site önde çıkar.

Alakası yok. Ziyaretçilerin o konuda geçirdiği süre önemli. Biri benim yazılarımı çalıyor hergün en az 100 konumu çalmış ama 1-2 tanesinde benden üstte. Mesela otorite site dediğin bi program indirme sitesinin konusunu çaldım 1. sayfa 2. sıradayım şuan o site 8. sırada. Zamanla düşersin demeyin 6 aydır o konuda üstteyim. Bu birazda Google'nin acizliği. Google'yi mükemmel sanmayın.

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 756
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)
Herkes google sizden daha zeki bir makaleyi alıp kelimeleri değiştirerek paylaşmayın diyor. Kesinlikle üste çıkamassın diyor ama direk aynısını yapınca 1 sıra çıkılıyor. O zaman ilerleyen aşamarda özgünük çokda önemli değil

wmaraci
wmaraci

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Alakası yok. Ziyaretçilerin o konuda geçirdiği süre önemli. Biri benim yazılarımı çalıyor hergün en az 100 konumu çalmış ama 1-2 tanesinde benden üstte. Mesela otorite site dediğin bi program indirme sitesinin konusunu çaldım 1. sayfa 2. sıradayım şuan o site 8. sırada. Zamanla düşersin demeyin 6 aydır o konuda üstteyim. Bu birazda Google'nin acizliği. Google'yi mükemmel sanmayın.

Alakası yok diyorsun.
Alakası var örnek verdim. Kendi sitem buna delil.

Ziyaretcilerin o konuda gecirdği vakit diyorsun. Bu nasıl anlayış ? Ben birinden yazı alıp yayınladım. Yayınladımğım anda ziyaretci gelmiyor ki nasıl buna göre degerlendirilsin. Ha genel olaral siteler arasında hemen çıkma oranlarının farkı önemli diyorsan zaten ben de aynı şeyi söylüyorum. Sitenin otoritesi bir çok etkene bağlıdır. Bunun içinde hemen çıkma oranı da söz konusudur.

"Mesela" diyerek cümleye örnek vermekle basşlamışsın ve demişsin ki :
Biri benim konumu çalıyor. En az 100 konumu çalmış. Benden önde cıkmamış. Ne alaka ?

Verdiğin örnekle benim sözümün ne alakası var. Ben eğer otorite site senn yazını alıp yayınlarsa senden önde cıkabilir dedim. Sen senden konu çalan kişinin senden önde olmadıgını söyleyerek benim sözümün "alakasız" olduğunu ispatlıyorsun. ?)

Ben her konu çalan önde mi çıkacak dedim. Senden 100 konu çalan site otorite mi olur. zaten girmiştir duplicate contente.

Son örneğin ise kendi çaldığın konuda önde olduğunu söylüyorsun.
Sen benim hangi siteye otorite dediğimi bilerek mi bana bunu söylüyorsun. "Mesela otorite site dediğin"

Ve bahsettiğin durum yine konuyla ilgisiz. Diyelim ki gezginler yada tam indir. içlerinde binlerce program olan siteler. Doğal olarak her programda ilk sıraya çıkmak için bir gayret vermezler. Zaten veremezler. Site içinde keywords oranı bozulur.

Diyelim ki idm programı. Gezginler bu programda ilk sırada çıkmayabilir çünkü 50 k index alan sitesi içinde idm nin oranı az olabilir.

Başka biri gelir idm için site açar. Keywordsü idm üzerinden oynar rahatca cıkar.

Benimle konuşurken "alakasız" diye baslayan kelimeler kullanma. Sırf eleştiri için yazı yazma. Burada okuyan herkes görüyor senin itiraz ettiğin şeyle benim yazdıklarımın alakası olmadığını. Farklı düşüncelere saygım her zaman vardır ama karşımdaki "alakasız" diye bir kelimeyle söze başlamadıkça . . .

Hala benim yazımın alaksız olduğunu düşünüyorsan sana konu aldığım ve önde cıktığım yazıları gösterebilirim.

Googlenin bir sürü acizliği var. Ama bu konunun bunla alakası yok. google kendi gözünde daha değerli gördüğü siteyi öne çıkarır. 1000 tane index içinde 1 yazıyı baska yerden almış diye sevdiği siteyi arkaya atmaz.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al