nettebilgi adlı üyeden alıntı
Alakası yok. Ziyaretçilerin o konuda geçirdiği süre önemli. Biri benim yazılarımı çalıyor hergün en az 100 konumu çalmış ama 1-2 tanesinde benden üstte. Mesela otorite site dediğin bi program indirme sitesinin konusunu çaldım 1. sayfa 2. sıradayım şuan o site 8. sırada. Zamanla düşersin demeyin 6 aydır o konuda üstteyim. Bu birazda Google'nin acizliği. Google'yi mükemmel sanmayın.
Alakası yok diyorsun.
Alakası var örnek verdim. Kendi sitem buna delil.
Ziyaretcilerin o konuda gecirdği vakit diyorsun. Bu nasıl anlayış ? Ben birinden yazı alıp yayınladım. Yayınladımğım anda ziyaretci gelmiyor ki nasıl buna göre degerlendirilsin. Ha genel olaral siteler arasında hemen çıkma oranlarının farkı önemli diyorsan zaten ben de aynı şeyi söylüyorum. Sitenin otoritesi bir çok etkene bağlıdır. Bunun içinde hemen çıkma oranı da söz konusudur.
"Mesela" diyerek cümleye örnek vermekle basşlamışsın ve demişsin ki :
Biri benim konumu çalıyor. En az 100 konumu çalmış. Benden önde cıkmamış. Ne alaka ?
Verdiğin örnekle benim sözümün ne alakası var. Ben eğer otorite site senn yazını alıp yayınlarsa senden önde cıkabilir dedim. Sen senden konu çalan kişinin senden önde olmadıgını söyleyerek benim sözümün "alakasız" olduğunu ispatlıyorsun. ?)
Ben her konu çalan önde mi çıkacak dedim. Senden 100 konu çalan site otorite mi olur. zaten girmiştir duplicate contente.
Son örneğin ise kendi çaldığın konuda önde olduğunu söylüyorsun.
Sen benim hangi siteye otorite dediğimi bilerek mi bana bunu söylüyorsun. "Mesela otorite site dediğin"
Ve bahsettiğin durum yine konuyla ilgisiz. Diyelim ki gezginler yada tam indir. içlerinde binlerce program olan siteler. Doğal olarak her programda ilk sıraya çıkmak için bir gayret vermezler. Zaten veremezler. Site içinde keywords oranı bozulur.
Diyelim ki idm programı. Gezginler bu programda ilk sırada çıkmayabilir çünkü 50 k index alan sitesi içinde idm nin oranı az olabilir.
Başka biri gelir idm için site açar. Keywordsü idm üzerinden oynar rahatca cıkar.
Benimle konuşurken "alakasız" diye baslayan kelimeler kullanma. Sırf eleştiri için yazı yazma. Burada okuyan herkes görüyor senin itiraz ettiğin şeyle benim yazdıklarımın alakası olmadığını. Farklı düşüncelere saygım her zaman vardır ama karşımdaki "alakasız" diye bir kelimeyle söze başlamadıkça . . .
Hala benim yazımın alaksız olduğunu düşünüyorsan sana konu aldığım ve önde cıktığım yazıları gösterebilirim.
Googlenin bir sürü acizliği var. Ama bu konunun bunla alakası yok. google kendi gözünde daha değerli gördüğü siteyi öne çıkarır. 1000 tane index içinde 1 yazıyı baska yerden almış diye sevdiği siteyi arkaya atmaz.