lostyazilim
tr.link

index sıralamasında sıkıntı

3 Mesajlar 699 Okunma
lstbozum
tr.link

Sedat Sedat Güzel Hayat Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bİlgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 138 / 110
  • Ticaret 9, (%100)
sitem indexleniyor fakat indexlenirken bir sıkıntı yaşıyorum ilk indexlenen etiketler, sayfalar ve kategorielr oluyor yazı indexlerini sonraya atıyor.Site: index aramasında ilk sayfada .....net/page-6 indexleri yer alıyor aşağıda örnek bir görüntü paylaştım bunu nasıl düzeltebilirim indexlemede yazılarıma öncelik vermek istiyorum.
Not:all in seo eklentisinin site map ini kullanıyorum orda önceliği yazılara verdim.Google xml sitemap kullanırkende aynı sorun vardı en öncelik yazılara veriyorum fakat düzelme yok.

wmaraci
reklam

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
SEO Eklentilerindeki öncelikler, senin Google arama motoruna tavsiye niteliğinde verdiğin bilgi. Orada öyle yazıyor diye botlar bunu bu şekilde kabul edecek diye birşey yok.

Sitemap adreslerinin hepsini tek tek kaydettiğinden emin ol ve aynı şekilde .htacces içine de sitemap adresini yerleştir.

Bu saatten sonra artık indekslenen indekslenmiş ama kategori ve etiket için ayrı kalıcı bağlantı oluşturmana gerek yoktu zaten. Ne kadar sade, o kadar iyi.

Son olarak sayfa indeksleri, bahsettiğin diğer bağlantılardan daha uzun içerik sağladığı için, index hızı diğerlerinden daha geç olabilir. Birkaç defa botlar siteni ziyaret ettikten sonra senin içerik eklediğin periyotlara göre daha sık ziyaret ederler, daha çabuk indekslenir. Eklenti üzerinden sen de yeni post ekledikçe ping gönder.

Sedat Sedat Güzel Hayat Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bİlgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 138 / 110
  • Ticaret 9, (%100)
ben her yazımda ping gönderiyorum ve webmaster tools dan botu çağırıyorum o içeriğe bunun bir ayarı olmalı ama bunu ayarlayamadım seo konusunda sıkıntı yok sadece bu index işini çözemedim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al