-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir sorundan ötürü websitem uzun süre kapalı kalmak zorunda kaldı ve haliyle indexler ya silindi yada geriledi. Bu sorun olmadan önce kelimelerinde 1. veya 2. sıradaydı.
Eski konumuna getirmek için ne yapmalıyım? Yada gelir mi?
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı sorun benim başımda da var. İki web sitem ile bir bloğumda aynı sorunu yaşıyorum. İşin tuhaf tarafı geçmiş deneyimlerim neticesinde yaptığım incelemelerde, google botlarının eskiye nazaran çok daha yavaş işlem yaptığı. Google gibi getir bile eskisi kadar hızlı işe yaramıyor. Yandex'te ise böyle bir sorunla karşılaşmadım. Google'da sorunlar var.
Sorunuzun cevabına gelecek olursam; elbette yalnızca yapılacak çalışmalar ile siteniz eski konumuna gelecektir. Yazacağınız yeni makalelerde, eski makalelere bağlantı vermeyi unutmayın. Kolay gelsin...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sorueki adlı üyeden alıntı
Aynı sorun benim başımda da var. İki web sitem ile bir bloğumda aynı sorunu yaşıyorum. İşin tuhaf tarafı geçmiş deneyimlerim neticesinde yaptığım incelemelerde, google botlarının eskiye nazaran çok daha yavaş işlem yaptığı. Google gibi getir bile eskisi kadar hızlı işe yaramıyor. Yandex'te ise böyle bir sorunla karşılaşmadım. Google'da sorunlar var.
Sorunuzun cevabına gelecek olursam; elbette yalnızca yapılacak çalışmalar ile siteniz eski konumuna gelecektir. Yazacağınız yeni makalelerde, eski makalelere bağlantı vermeyi unutmayın. Kolay gelsin...
Teşekkürler hocam, fakat ne tür SEO çalışması yapmamı önerirsiniz?
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben yapamıyorum fakat siz makale eklemeye devam etmelisiniz. Önceliğiniz bu olmalı. Kesin önermiyorum ama hit gönderimi ya da reklam çalışmasının da faydası olacağını değerlendiriyorum. Fakat ben onu da yapmıyorum. Zaman herşeyin ilacıdır diyorum kendi, kendime (kendimi kandırdığımı biliyorum ama işime öyle geliyor :) ). Aman sosyal paylaşımı es geçmeyin. Kolay gelsin.
Durgun sular derin akar.