lostyazilim
tr.link

indexleri silinen websitenin eksi konumuna hızlıca gelmesi?

4 Mesajlar 598 Okunma
acebozum
tr.link

LazCoder53 LazCoder53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** H**
  • Mesajlar 893
  • Beğeniler 621 / 208
  • Ticaret 0, (%0)
Bir sorundan ötürü websitem uzun süre kapalı kalmak zorunda kaldı ve haliyle indexler ya silindi yada geriledi. Bu sorun olmadan önce kelimelerinde 1. veya 2. sıradaydı.

Eski konumuna getirmek için ne yapmalıyım? Yada gelir mi?

May the force be with us...
elektronikssl
webimgo

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Aynı sorun benim başımda da var. İki web sitem ile bir bloğumda aynı sorunu yaşıyorum. İşin tuhaf tarafı geçmiş deneyimlerim neticesinde yaptığım incelemelerde, google botlarının eskiye nazaran çok daha yavaş işlem yaptığı. Google gibi getir bile eskisi kadar hızlı işe yaramıyor. Yandex'te ise böyle bir sorunla karşılaşmadım. Google'da sorunlar var.

Sorunuzun cevabına gelecek olursam; elbette yalnızca yapılacak çalışmalar ile siteniz eski konumuna gelecektir. Yazacağınız yeni makalelerde, eski makalelere bağlantı vermeyi unutmayın. Kolay gelsin...
LazCoder53

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.

LazCoder53 LazCoder53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad E** H**
  • Mesajlar 893
  • Beğeniler 621 / 208
  • Ticaret 0, (%0)

sorueki adlı üyeden alıntı

Aynı sorun benim başımda da var. İki web sitem ile bir bloğumda aynı sorunu yaşıyorum. İşin tuhaf tarafı geçmiş deneyimlerim neticesinde yaptığım incelemelerde, google botlarının eskiye nazaran çok daha yavaş işlem yaptığı. Google gibi getir bile eskisi kadar hızlı işe yaramıyor. Yandex'te ise böyle bir sorunla karşılaşmadım. Google'da sorunlar var.

Sorunuzun cevabına gelecek olursam; elbette yalnızca yapılacak çalışmalar ile siteniz eski konumuna gelecektir. Yazacağınız yeni makalelerde, eski makalelere bağlantı vermeyi unutmayın. Kolay gelsin...

Teşekkürler hocam, fakat ne tür SEO çalışması yapmamı önerirsiniz?

May the force be with us...

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Ben yapamıyorum fakat siz makale eklemeye devam etmelisiniz. Önceliğiniz bu olmalı. Kesin önermiyorum ama hit gönderimi ya da reklam çalışmasının da faydası olacağını değerlendiriyorum. Fakat ben onu da yapmıyorum. Zaman herşeyin ilacıdır diyorum kendi, kendime (kendimi kandırdığımı biliyorum ama işime öyle geliyor :) ). Aman sosyal paylaşımı es geçmeyin. Kolay gelsin.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al