-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba
litespeed cache kullanıyorum ziyaret edilen sayfalarımın görüntüleme sayıları aynı kalıyor yeni bir konu yayınlayınca admin girişi yaptığım için ben görüyorum ancak cacheyi temizlemeden google botları tüm güncellemeleri görüyor mu yoksa hergün bi defa temizlemem mi gerekiyor. index konusunda sıkıntı yaratır mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
google biliyor kafana takma yani konuların indexleniyosa botlar ulaşıyor ve sorun yok demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@lastpavel Yani bende öyle tahmin ettim cacheyi yapıyolarsa bunu da düşünmüşlerdir ancak merak ettiğim asıl konu site hızlansın diye cache kuruyoruz yogunlukta 500 hatası veriyor sunucu cöktügü için ancak kullanmayıp daha iyi bir sunucuya geçmek daha iyi olabilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
js pasif edin ve öyle deneyin görüntülenme çalışıyor mu diye.
Özellikle css ve js combine yapıldığında bazı temalarda bu hata ile karşılaşılıyor.
Hatta bazı temalarda combine aktif olduğunda gzip devre dışı kalabiliyor. Bu yüzden dikkat etmek her ayar sonrasında.
Sitede yapılan değişiklikler sonrasında Litespeed Purge All yapmalısınız. Özellikle eklenti güncelleme sonrasında önemlidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HbY
| hepSi Bir yaLan |
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilisim Sektoru
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
bende de sorun yaratıyordu şimdi kaldırdım eklentiyi yani bu cache eklentisini kullanmazsak ne olur yani illa bi cache eklentisi kullanmak zorundamıyız?
https://kadinveaile.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@yilmaz70 Çok teşekkürler üstadım, sadece js minify on yaptım diğerleri söylediğiniz gibi ancak bu komut sanırım js dosyasını sıkıştırıyor. Benim istediğim olayda örneğin bugün yazınızı 30 kişi okudu yazan yerin sürekli güncellenmesi cache olduğu için sabah 3 ise gece de 3 kalıyor bu canımı sıkıyor.
Bir diğer konuda google sayfalarımı indexliyor fakat yazıyı yayınladığım an değişiklikleri farketmesine cache engel oluyor mudur ?