-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
localhost da diyelim 3000 4000 konu girilmis forumum var belki daha fazla da olabilir sql dosyasini arti diger dosyalari vps ye yuklesem ve bir domain satin alsam bu 4000 konu xml sitemap gonderince kendisi indexlenir mi yoksa her linke search konsoldan google gibi getir mi yapmak gerekir ki bildigim kadariyla search konsolda aylik bir limit vardi bu sitenin tamamen indexlenmesi kolay olur mu hic index almayan sayfalar olabilir mi
ortada site yokken 3000 4000 sayfasi olan bir sitenin birden ortaya cikmasi spam sorunu falan olusturur mu icerikleri ozgun kabul edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
localhost sana özel başkası giremez girmesini istiyorsan sabit ip alman gerek pc açık kalması gerek 20 kişi aynı anda girse site çöker bunları bilmen gerek
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam ben anlatamadim galiba lokaldeki sitenin kopyasini host domaine yukleyecegim lokalle isim yok lokalde siteyi gelistiriyorum icerik giriyorum sitenin kopyasini online vps ye yukleyecegim hetzner digitalocean vps gibi falan ama yukledikten sonra icerikler kolay index alir mi birden 4 5 k makaleyle spam yermiyim mevzu o
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
pardon yanlış anladım.
evet yapabilirsin hangi yazılım xenforo ise bilgim var index alır eger özgünse xml gönder google zamanla indexlenir