-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Kendine 1-2 adet anahtar kelime belirle ve o kelimeleri yazdığın makaleler içerisine orantılı şekilde yerleştirerek makale yazmaya devam et hocam. Rakiplerinin durumuna göre kısa-orta veya uzun vadede ilk sayfaya ya da ilk sıralara yükselirsin ve doğal olarak hit de artar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Sektör değiştirin hocam. Bu alanda çok iyi siteler var, farklı bir site ile daha başarılı olabilirsiniz. Bu yazdığımı yanlış anlamayın sitenize baktım yazılarınız güzel, istikrar var lakin sektör yıllar önce parsellenmiş ve bana göre aranma hacmi yüksek olduğu kadar sayfa to değerinin düşük olduğu bir sektör.
İlla bu alan olacak derseniz sabır lazım biraz, ve arkadaşların dediği gibi belli hedef kelimelere ağırlık verin. Seo yüklenin, pm atın yardımcı olayım ücretsiz.
Başka alanda içerik üretebilirim derseniz elimde 2-3 keyword domain var. Ortak bir proje geliştirebiliriz. Bende tek yazar olduğum projelerde zorlanıyorum lakin 2 kişi ortak birşeyler yapabiliriz. İlginizi çekerse pm atın. Bahsettiğim domainlerim google aranma hacmi yüksek ve henüz bu alanda ciddi bir site yapılmamış kelimeler.
2 kişi bu mesajı beğendi.