HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba Arkadaşlar ! Google servisleri ile interneti tekeline almış gidiyor. Servislerinde gereke hız gerek tasarım her şeyi ile diğer firmaları kıskandırıyor. Ben bu durumun neden sadece Google tarafından yapıldığını uzun süredir merak ediyorum. En sonunda forumda sizlere danışmaya karar verdim.
Youtube - Google Plus - Google.com - Android ve aklınıza gelebilecek bir çok servisle popülerliğini koruyor. Sizce bu işin sırrı nedir ?
Bana göre para kesinlikle değil Yandex ve Bing parasal anlamda güçlü firmalar olsalar da hala globalleşemiyorlar.
Bir diğer merak ettiğim konu ise Google arama motoru üzerinde bulunan Ana Sayfam yap kodunu niye başka hiç bir site yapamıyor ? Gerçekten fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Googlenin bu işim öncülerinden birisi olması büyük bir etken bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
"Alışmış kudurmuştan beterdir."
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İki kelime dersen sadelik ve kalite!
Edit: Bu noktada da sermaye bitiyor. 10 katı sermayeniz olsun arayüzü saçma şeylerle doldurup, araba çekilişi yapmaktan taklit etmekten öteye geçemiyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bundan yıllar önce internete bağlı bir bilgisayarın başına oturduğumda hangi siteye girip ne yapacağımı bilememiştim bir sohbet sitesine gireyim dedim site adı bile yoktu aklımda ilk google çıktı ortaya kimin ne aradığını bulması için birde arama sonuçlarına bakın ne yaparlarsa yapsınlar google gibi sonuç sağlayamıyorlar. Hizmetleri hızlı ve ücretsiz birçok hizmeti. Ve diğerleri başta microsoft yıllardır en basit hizmetleri Türkçe sunamadı bugün bile birçok yardım metni ıngilizce yıllardır Türk milletine nokia gibi davrandı vazgeçilmezim sandı
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
üniversite
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Google öyle gelişmiş bir servis ki,düşün diğerleri yandex olsun bing olsun ne yaparlarsa geçebilirler ? daha dün bing webmaster yöneticisini türkçeleştirdi çok gerideler,geçmek için ekstra bir şeyler yapılması lazım
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Google her ülkeye değer veriyor. Globalleşmek için bu çok önemli. Ayrıca yatırımlarını çok iyi şekilde pazarlıyorlar ve kullanıcı memnuniyetine oldukça fazla önem veriyorlar.
Ayrıca sadece pazarlama ile de sınırlı kalmıyorlar. İşi kaliteli yaparsan + iyi pazarlarsan seni kimse tutamaz. Google'da aynı şekilde. Çalışanları çok başarılı ve kaliteli insanlar(bkz:Taylan Yıldız). Hatta Taylan Yıldız bir programa katılmıştı ve Google'ın başarısının sırrını anlatmıştı.
Google eleman almak için ince eleyip sık dokuyan bir şirket. Kaliteli işler de kaliteli sonuçlar doğurur. Özet olarak "kaliteli hizmet - kullanıcı memnuniyeti - iyi pazarlama - bol yatırım - her ülkeyi ilgilendirecek şekilde çalışma - iyi ortaklıklarda bulunmak" bence bu anahtar kelimeler Google'ın başarısının sırrı...
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
en azından yandex gibi bing gibi az index vermıyor google 21.000 google indexi 2.000 yandex indexi adalet mi bu
Kişisel Blog: www.onurr.org
onur33
https://onurr.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
bence sorun var google birinci oldugum fılmlerde yandexte bırıncı degılsem sorun vardır
Kişisel Blog: www.onurr.org