-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Gündemle çokta ilgisi olmayan kişisel bir blogum var ve son birkaç aydır Google Haberler'den trafik alıyor.
Bu olay ilk çıktığı dönem şansımı deneyip eklemek istemiştim. Şu an blogla ilgili çoğu şeyi yazıp arattım; ama sonuç çıkmadı.
Diğer yandan, blogda yeni bir içerik paylaştığım zaman kesinlikle hit alıyorum. Örneğin bugün 5 içerik girildi ve 10 hit geldi.
Bunun sebebi ne olabilir? Google'da blogun kayıtlı olup olmadığına ilişkin sorgulama yapabilecek bir program aradım ama bulamadım. Aynı buradaki Site Analiz'de çıktığı gibi, Google Haberler'le ilişiğin olup olmadığını da gösteren bir şey var mı acaba?
Teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Bunun pek de google news ile alakalı olduğunu düşünmüyorum, ama yine de site adresini verebilir misin bakmak isterim ona göre neyin ne olduğunu söylüyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
https://news.google.com.tr/ girdiğinizde yukarıdaki arama kutusuna site:siteniz.com yazıp arayın sonuclar varsa görünür yoksa
"site:siteniz.com şeklindeki aramanız hiçbir haber sonucuyla eşleşmedi" uyarısı alırsınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bilgisayar/Donanım
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sen konu eklemedim diyorsan başkası eklemiştir :) Haberin olmadığına göre başka birisi kaynak göstermiş olabilir. Tabi bu bir tahmin, kesin bundandır demiyorum.
KLavy3
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Army Design
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sayaç istatistiklerinize göz atarak hitin nereden geldiğini kontrol edebilirsiniz. Bunu için say.ac web sitesi iyi bir hizmet sunuyor. Size google'nin analytics önermek isterim ama ne yazık ki biraz karışık durumu var. Hitinizin nerden geldiği hakkında forumlar değil sayaç servisleri size daha iyi bilgi aktaracaktır. Ayrıca blogspot gibi bir hizmet kullanıyorsanız mutlaka google'nin botları gezinti halinde olduğu için hit akımı botlar olabilir. Penguan 3.0 çıktığı için öncelik olarak google kendi sunucularında barındırdığı blogları / web siteleri gezer daha sonra ise genel ağırlıklı news medyasına kayıtlı olan web siteleri göz önünde bulundurarak yaklaşık 4 aylık bir zaman süreci içerisinde PR dediğimiz değerleri sitelere verir :)
Umarım bilgide eksik bir şey anlatmamışımdır
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
PHP
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Google news üzerinden gelen bi trafik yok, link var yani şöyle bir site sizin site içerisinden yazınızı aldıysa google news kurallarına göre mecbur kaynak belirtmeleri gerekiyo bu tarz bi olayla karşılaşmış olabilirsiniz yani link almış olabilirsiniz.