-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gumruk
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir soru bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.Forumda okuduğum yazılarda sürekli özgün ve kalite içerik girin diyorsunuz.Ama girdiğim konuların aranmasına baktığım zaman nedir.com genellikle ilk sıralarda çıkıyor.Yazılarına baktığım zaman çoğu vikipedia'dan kopyalayıp yapıştırdığını görüyorum.Sizce bu nasıl oluyor bende mi böyle yapsam :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Simurg
Yazılım Mühendisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Ama buyuk ihtimal backlink tanitim yazarindan oyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gumruk
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ama eklediğim bütün konularda öyle acaba hepsi mi öyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Bakın olay şöyle şimdi google özgün olup olmadığına bakmaz şuna bakar kullanıcı sitede kalıyor mu ve aynı kullanıcı tekrar geliyor mu. Örnek verelim mesela bi telefon alacaksınız araştırma esnasında ilk sayfada 5 siteyi yeni sekmede açtınız ilkini okudunuz ve bir süre kaldınız daha sonra öbürlerine geçtiniz baktınız aynı metinler sitede durmanıza gerek varmı tabiki yok hemen çıkıp diğer sitelere bakarsınız özgünlük bu yönden isteniyor. Bir diğer örnek ise farz edelim ki google özgünlüğe bakıyor şarkı sözü siteleri ne yapacak şarkıyı baştan mı yazacak :) Şimdi siz düşünüp aynı şekilde sorunuzu cevaplayın.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gumruk
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bak şimdi ilk söylediğin cümle bütün kuralları attı gitti.O zaman bende vikiden kopyalayıp yapıştırayım peki şimdi ne yapalım özgün mü kopya mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
gumruk
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim dediğim rüya tabirleri veya isimler hakkında değil atıyorum wmaracı nedir diye yazdığımda vikiden almış olduğu yazıyı kendi sitesine eklemiş.Ve birinci sayfada 4-5. sıralarda çıkıyor.Ondan bahsediyorum ben.
peki fazla abartıya kaçmadan sitede içerik olsun diye kopyalama yapmakta sakınca var mıdır