lostyazilim

Play store uyarı (Yardım)

9 Mesajlar 915 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

nebiozkanyilmaz nebiozkanyilmaz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 845
  • Beğeniler 0 / 107
  • Ticaret 6, (%100)
Arkadaşlar az önce böyle bir mail altım.
Maili gönderen: googleplay-developer-support+no-reply@google.com
Ne demek istediğini pek anlamadım.

Hello Google Play Developer,

Our records show that your app, XXX, with package name com.xxx.web, currently violates our User Data policy regarding Personal and Sensitive Information.

Policy issue: Google Play requires developers to provide a valid privacy policy when the app requests or handles sensitive user or device information. Your app requests sensitive permissions (e.g. camera, microphone, accounts, contacts, or phone) or user data, but does not include a valid privacy policy.

Action required: Include a link to a valid privacy policy on your app's Store Listing page and within your app. You can find more information in our help center.

Alternatively, you may opt-out of this requirement by removing any requests for sensitive permissions or user data.

If you have additional apps in your catalog, please make sure they are compliant with our Prominent Disclosure requirements.

Please resolve this issue by March 15, 2017, or administrative action will be taken to limit the visibility of your app, up to and including removal from the Play Store. Thanks for helping us provide a clear and transparent experience for Google Play users.

Regards,

The Google Play Team

Merhaba Google Play Developer,

Kayıtlarımız, paket adı com.xxx.web olan uygulamanız XXX'un Şu anda Kişisel ve Hassas Bilgilerle ilgili Kullanıcı Veri politikamızı ihlal ettiğini göstermektedir.

Politika sorunu: Uygulama, hassas kullanıcı veya cihaz bilgileri istediğinde Google Play'de geliştiricilerin geçerli bir gizlilik politikası sağlamaları gerekir. Uygulamanız hassas izinleri (ör. Kamera, mikrofon, hesaplar, kişiler veya telefon) ister kullanıcı verileri ister ancak geçerli bir gizlilik politikası içermez.

Gerekli işlem: Uygulamanızın Mağaza Girişi sayfasında ve uygulamanızda geçerli bir gizlilik politikası bağlantısı ekleyin. Yardım merkezimizden daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

Alternatif olarak, hassas izinler veya kullanıcı verileri için herhangi bir isteği kaldırarak bu gereksinimi devre dışı bırakabilirsiniz.

Kataloğunuza ek uygulamalarınız varsa lütfen Prominent Disclosure gereksinimlerimize uygun olduklarından emin olun.

Lütfen bu sorunu 15 Mart 2017 tarihine kadar çözdürün veya Play Store'dan kaldırılıncaya kadar ve de uygulamanızın görünürlüğünü sınırlamak için idari önlem alınacaktır. Google Play kullanıcıları için açık ve şeffaf bir deneyim sağlamamıza yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Saygılarımızla,

Google Play Ekibi

wmaraci
reklam

hyenali hyenali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 11 / 20
  • Ticaret 3, (%100)
Anladığım kadarıyla uygulanani Google play e yüklerken privacy policy olan web site adresi istiyor yani gizlilik politikaları olan web site adresi sen de bu yok ve insanların kamera vb uygulamasına izin vermek istiyorsun diyor

İngilizce Hakkında...
htttp://www.mebingilizce.net

• Üyelik 16.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 845
  • Beğeniler 0 / 107
  • Ticaret 6, (%100)
hyenali Valla bende pek anlamadım neyse gizlilik linki koydum umarım sorun çözülmüştür.

MesuT MesuT Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1831
  • Beğeniler 1585 / 557
  • Ticaret 2, (%100)
Senden uygulamani indirenlere hangi donimarini kulanacaklarini kullanicilara belirtmeni istiyor yani uygulaman resim icinse bunun iznini istemen gerekli

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 845
  • Beğeniler 0 / 107
  • Ticaret 6, (%100)
MesuTcvkli onu da mı biz yapalım kendi ayarlasın işte :)

MesuT MesuT Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1831
  • Beğeniler 1585 / 557
  • Ticaret 2, (%100)
Zaten yapiyor ama bunu senide belirtmen gerekiyor

• Üyelik 16.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 845
  • Beğeniler 0 / 107
  • Ticaret 6, (%100)
MesuTcvkli valla uygulama yayında olalı 4 ayı var. Anca böyle bir uyarı geldi bende mağaza bölümünden gizlilik linkini aktif edip sitedeki gizlilik linkini koydum bakalım ne diyecekler.
MesuT

kişi bu mesajı beğendi.

MesuT MesuT Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1831
  • Beğeniler 1585 / 557
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam zaten direk istemiyorlar belli bir indirme sure ye bakip Yapay zekalar kontrol gerceklestirip manuel incelemeye atiyor haliyle uzmanlar size ulasiyor

• Üyelik 16.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web Designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 845
  • Beğeniler 0 / 107
  • Ticaret 6, (%100)
MesuTcvkli bende uzmanlara geri dönüş yaptım :) Bakim ne diyecekler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al