oyilmaz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pagerank değerin çok iyi hitin az olabilir. hitlerin nereden geldiği de önemli Adsense için biraz reklam yap derim ben..
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kategorilerini biraz geliştir. Özgün olacam diye birşey anlaşılmıyor sitede.
Reklamlar kelimeleri hedefler. Site içinde hedeflenecek kelime yok neredeyse. Ayrıca konular arası az da olsa bazı önemli kelimelerden linklemeler yapmalısın.
Adsense iç seosu kötü siteleri sevmez. Özgünlük önemli ama biraz daha işlevsel bir site oluşturmalısın. Kısaca içseo kavramını biraz araştırmanı tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkür ederim. Genel olarak edebiyat üzerine yazıyorum. Bu yüzden ara sıra ülü yazarların hikayelerini giriyorum. Bunlar başka sitelerde de yayınlanıyor. Çoğu zaman bilinen bir hikayeyi tekrar yazmak yerine kopyala yapıştır yapıyorum. Acaba bu sıkıntılı bir durum mudur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kopyala yapıştır Google'ye göre çöp sayılıyor yani kopyalamanın hiçbir getirisi yok aksine zararı var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anlıyorum ama misal Aziz Nesin'in bir hikayesini paylaşacağım. Kendim yazdığım zaman da bire bir aynı keliemler olacak. Neticede yılar önce yazılmış bir öykü. Anlamadığım şu, yine de zarar olmaması için tekrar mı yazmalıyım?