Aslında olayı en baştan anlatırsam sanırım daha iyi olacak.
sitem bir kiralık bir VDS sunucuda bulunuyor.
VDS sunucunun IP adresi 88.150.245.11 ve içerisine ilk kurulan site
www.filminifullhdizle.net sitesi. yukarıdaki IP adresi paylaşımlı bir adres. Daha sonra diğer sitelerimide bu sunucuya taşıdım ve hepsi aynı IP adresini kullanamaya başladılar.
Bir süre sonra buradaki sitelerime farklı farklı IP atamaları yaptım. İşte burada sıkıntı gelişti.
Yukarıda verdiğim IP adresi main domain olarak filminifullhdizle.net domaini ile yapılandırılmış ve ben bu domainimin DNS sini değiştirmek istedim. tabi Yeni DNSler güncellenmedi doğal olarak.
Bugün sunucumu kiraladığım yerle yaptığım görüşme sonucunda yukarıdaki açıklamayı bana yaptılar ve bende filminifullhdizle.net adresmin DNS'sini tekrardan 88.150.245.11 e döndürdüm.
ilk DNS değişikliğinden beri robots.txt'ye erişim sıkıntısı var ve yeniden eski DNS 'e döndüğümde webmaster tools ile
ReConun uyarısı ile diğer dosylarımı da Google Gibi Getir aracını kullanarak çağırdığımda websitem yayında olmasına rağmen hiçbir dosyanın webmaster tools aracı ile çağrılamadığını gördüm.
şuan domain ayarlarımda DNS lerim 88.150.245.11'e ayarlı ve sitemin tekrardan google tarafından indexlenmesini beklemekten başka yapabileceğim bişey yok sanırım. Düzeltilmesi gereken bir nokta ?