DeSa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar,
Google search console üzerinden manuel olarak URL adresini eklemeyi denedim, aradan 24 saat geçti ve üzerine 2 saat öncede dizine ekleme isteği gönderdim. Fakat henüz URL dizine eklenmemiş durumda, sayfa yapısında herhangi bir problem bulunmamakta. Bu sorunun çözümü nedir? Bilgisi olan arkadaşlar iletir ise sevinirim.
knet
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
L** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google artık bu konuda çok yavaş işliyor. URL eklemeyi geçici olarak durdurup sonra tekrar aktifleştirmişlerdi. Ancak şu an çok yavaş indekslliyor. Benim eklediğim URL'ler ortalama 48 saaati buluyor. Doğal akışına bıraktığımda site haritası sayesinde gene 48 saati buluyor. İleride düzelir veya bilemiyoruz belki artık böyle olacak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizin performansı, girdiğiniz içeriğin özgünlüğü ve günde ne kadar çok içerik giriyorsunuz bunlar yazıların indekslenmesinde önemli şeyler. Ayrıca en önemli konulardan birisi de; Google'ın, ne yapmaya çalıştığınızı anlamasıdır. Çünkü sitenizi ona göre kategorize ediyor. Kullanılan anahtar kelimeler, başlıklar ve görseller vs. özgün ve anlaşılır olunca çabuk indeksliyor. Şahsen benim spesifik bir konuda sitem olduğundan içeriği attığım anda index ve snippet olarak geçiyor bir kaç dakika içinde bazen ise direkt. Bu konuda hem düzenli içerik girmek hem kaliteli keywordlar kullanmak verimli olacaktır.
Blog içeriği harici sayfa yapısında ise title, metalar, h1 h2 kullanımları yine görsellerin alt etiketleri, seçilen anahtar kelimeler vs. aynı şekilde önemlidir.
tulparav.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
bu işin çözümü sabır, Google artık her sitenin her sayfasını kolay kolay indekslemiyor, son güncellemeden sonra pek çok site yaşıyor bunu, bakalım hayırlısı