-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
.........
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
:)))) kendi yazdıgım yazıya benzetemedin mi yada daha önce bu sekilde bir makale gördün mü? istersen her dile cevir bakalım karşılığı çıkacak mı zaten makalemin sonunda dedimki sadece vermek istediğim mesajı anlayın ama malaesef onu aksettiremiyorum insanlara...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
Sen Stratejidir ve kimse ben bu konuda kralım diyemez forumda her gün görüyorum sinir küpü oluyorum o konulara öyle şeyler yazmak geliyor ki neyse diyip alt f4 çekiyorum adam tuturmuş paket paketle öbürü tuturmuş kelimenizi verin önce kelime sonra para saçma sapan işler dediğin gibi seohocasi vsvs bunlar düz mantıklı insanların tercihidir seo bilen biri kitap çıkarmaz kitapla seo işi yapılsaydı savaş kitaplarını okuyan bir ülkede savaş kazanırdı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
barisay adlı üyeden alıntı
Sen Stratejidir ve kimse ben bu konuda kralım diyemez forumda her gün görüyorum sinir küpü oluyorum o konulara öyle şeyler yazmak geliyor ki neyse diyip alt f4 çekiyorum adam tuturmuş paket paketle öbürü tuturmuş kelimenizi verin önce kelime sonra para saçma sapan işler dediğin gibi seohocasi vsvs bunlar düz mantıklı insanların tercihidir
seo bilen biri kitap çıkarmaz kitapla seo işi yapılsaydı savaş kitaplarını okuyan bir ülkede savaş kazanırdı :)
sonuna kadar katılıyorum size..
Ek Olarak:
Sizi anladım neden Translate mi? demenizin sebebini evet çok karma karışık yazmamadan dolayı haliyle ordan cevirme gibi bir şey olduğunu algıladınız evet imla hatalarıda var bir çok şeyde ama aksittirmek istediğim bu gerçek fikir. belki yazmayı iyi bilmem ama bunu becerememek seo düşüncelerimi alt seviyeye indiremez ve seo konusunda sonuna kadar her şeye rağmen yazacağım ve gerçeği belli etmeye çalışacağım