-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Bir web sitesi var bunu yeniden yapıyorum ve başka hostinge taşıyacağım. Sıralamada çok iyi değil durumu ama yinede kaybolmasın istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor. Araştırdığım kadarıyla eskide sitedeki linkleri tek tek bir yere kaydedip yeni sitenin htaccess dosyasına eski ve yeni link olarak ekleyeceğim. Bu düşüncem doğru mu? Daha önce bu işlemi yapmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
merhabalar hocam. ben blogger kullanıyorum, dediğiniz işlemi biraz daha farklı yapmıştım ben. şu şekilde izah edersem. bir yazım vardı blogger'da yazıyı düzenleyip urlsini değiştirmiştim. daha sonra google indexteki urlsinin sıralaması iyi olduğundan yazının gerilememesi için search console'dan özel bir yönlendirme eklemiştim o yazı için. sizde bu şekilde yapabilirsiniz.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Eğer wordpress'e geçecekseniz "Redirection" eklentisi ile yönlendirme yapabilirsiniz. Zamanla google yeni yönlendirmeleri güncelleyecektir. Kendim blogger'dan wordpress'e geçerken bu şekilde yaptım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
miniajans hocam bi soru soracağımda bende wp'ye geçmeyi düşünüyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
Wmmaster
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
memur
-
-