wmaraci reklam
tr.link

Sitelerim Ban yedi? (Çözüldü)

4 Mesajlar 1.522 Okunma
acebozum
tr.link

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1463
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
Merhaba arkadaşlar. İki adet sitem de ban yemiş sanırım. Google webmaster araçlarına giriyorum, orda herhangi bir sorun görünmüyor. Manuel spam işlemi de yok. Ama bugün sitelerimin indexleri silinmiş. işin kötüsü o sitelerden biri bloggerdı. Hengangi bir uyarı ve bilgi olmadan site banlanır mı ki. Sitede herhangi bir sorun yoktu. Sitedeki reklamlardan şüpheleniyorum.
wmaracı.com'daki ban kontrolü kısmından kontrol ettiğimde site banlı görünüyor. Ama google wm aracında herhangi bir uyarı yok. Ne yapacağım şimdi ben?

Ek:

Nihayet sitelrimin banı kaldırıldı. Sitelerime manuel spam uygulanmış. Sebebi ise gizli yönlendirme. İnsan bilerek sitesini başka bir yere yönlendirmez zaten. Ne yapmışsak bilgisizlikten yapmışız. Google amca diyor ki, ey site sahibi! sitene girmeye çaışan, ordaki paylaşımlarını okumak isteyen kişi istediğini elde etmek zorunda. Ziyaretçiyi bilerek ya da bilmeyerek o paylaşımlardan mahrum edemezsin. Ziyaretçiyi başka sitelere yönlendiremezsin!
Tabi google amca bunları derken, ben de nerde hata yaptığımı araştırdım ki ne göreyim. İki reklam şirketinin kodları sebep olmuş buna. Biri maalesef Rek.mobi. Şuan gizli yönlendirme yok diyorlar ama maalesef google amca yemiyor bu numaraları. Direkt sorgusuz sualsiz banlar ve banladı da zaten.

İkinci reklam firması ise maalesef Reklam-10.com. Maalesef diyorum çünkü bu iki firma da müthiş kazandıran sistemlere sahip. Örnek verecek olursam; Rek.mobi'den haftalık en az 80 Tl alıyordum. üç hafta sürdü bu sefam :) sonrası malum. Reklam-10.com ise banner reklama tıklama başı 0.15 kuruş veriyordu. Bunu daha yeni kullanmaya başlamıştım. iki günde 6 Tl olmuştu. Reklam-10.com'un tüm reklam kodlarında sorun yok sanırım. Bazı kodlarda gizli yönendirme var. 250x250 olanı kullanmıştım. Onda gizli yönlendirme varmış.

Manuel Spamdan Kurtulma:
Spamdan kurtulmanın tek yolu ise bu reklamları kaldırmak oldu. Google amca sitelere manuel spam uyguladığını 1 gün sonra bildirdi. Ben reklam kodlarını aynı gün kaldırıp yeniden değerlendirme isteği gönderdim. 5 gün sonra bir siteme uygulanan ban kaldırıldı. Diğerinde ise hala gizli yönlendirme varmış. O kodu da zar zor bulup kaldırdım. Rek.mobi'ye aitmş o kod. Yeniden değerlendirme isteği gönderdim tekrar. Daha manuel spam kaldırılmadı. Google ortalama 1 hafta içinde isteği değerlendirip onaylıyor tekrar siteyi. Ama bu süre zarfında site hiçbir google aramasında çıkmıyor.
Aynı sorunu yaşayan olursa yardımcı olur umarım bu yazı.

Ayrıca rek.mobi ve reklam-10.com'un sayın yöneticilerine ricam, lütfen düzeltin şu reklamları da güzel güzel kullanalım.

googleasistan
reklam

alpmusti alpmusti www.alpmusti.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 8 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Sitenizin Google tarafından ban yediğini öğrenmek için Google'da , site: siteadiniz.com şeklinde arama yapın eğer bir sonuç almışsanız ban yememişsinizdir.

Not: siteadiniz.com yazan yere sitenizin adresini girin.

Kişisel Blogum -> www.alpmusti.com

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Banlanmış hocam site:www.pdfindir.net şeklinde yazdığımda index çıkmıyor. Tam emi değilim aa büyük ihimalle iflah olmaz.

bulgay bulgay Turkcem.net Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmen / Yazar
  • Konum Van
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1463
  • Beğeniler 486 / 347
  • Ticaret 77, (%100)
Ya bir ay önce manuel spam yemişti rek.mobi reklamlarınan dolayı. Reklamları kaldırıp yeniden değerlendirme isteği göndermiştim. üç gün içinde düzelmişlerdi. Ama bu sefer tam üç sitem ban yedi. ikisi blogger. işin kötüsü herhangi bir bilgilendirme de yapmadılar şu saate kadar. Yeni deneme amaçlı eklediğim reklam-10 reklamlrından şüpheleniyorum ama o reklamları kullanan birçok site var. Reklamları sitelerden kaldırdım ama manuel spam işlemi de görünmediği için değerlendirme isteği de gönderemiyorum. Ban sebebini nasıl öğrenebilirim ki*

Ek Olarak: Ek:
Nihayet sitelrimin banı kaldırıldı. Sitelerime manuel spam uygulanmış. Sebebi ise gizli yönlendirme. İnsan bilerek sitesini başka bir yere yönlendirmez zaten. Ne yapmışsak bilgisizlikten yapmışız. Google amca diyor ki, ey site sahibi! sitene girmeye çaışan, ordaki paylaşımlarını okumak isteyen kişi istediğini elde etmek zorunda. Ziyaretçiyi bilerek ya da bilmeyerek o paylaşımlardan mahrum edemezsin. Ziyaretçiyi başka sitelere yönlendiremezsin!
Tabi google amca bunları derken, ben de nerde hata yaptığımı araştırdım ki ne göreyim. İki reklam şirketinin kodları sebep olmuş buna. Biri maalesef Rek.mobi. Şuan gizli yönlendirme yok diyorlar ama maalesef google amca yemiyor bu numaraları. Direkt sorgusuz sualsiz banlar ve banladı da zaten.

İkinci reklam firması ise maalesef Reklam-10.com. Maalesef diyorum çünkü bu iki firma da müthiş kazandıran sistemlere sahip. Örnek verecek olursam; Rek.mobi'den haftalık en az 80 Tl alıyordum. üç hafta sürdü bu sefam sonrası malum. Reklam-10.com ise banner reklama tıklama başı 0.15 kuruş veriyordu. Bunu daha yeni kullanmaya başlamıştım. iki günde 6 Tl olmuştu. Reklam-10.com'un tüm reklam kodlarında sorun yok sanırım. Bazı kodlarda gizli yönendirme var. 250x250 olanı kullanmıştım. Onda gizli yönlendirme varmış.

Manuel Spamdan Kurtulma:
Spamdan kurtulmanın tek yolu ise bu reklamları kaldırmak oldu. Google amca sitelere manuel spam uyguladığını 1 gün sonra bildirdi. Ben reklam kodlarını aynı gün kaldırıp yeniden değerlendirme isteği gönderdim. 5 gün sonra bir siteme uygulanan ban kaldırıldı. Diğerinde ise hala gizli yönlendirme varmış. O kodu da zar zor bulup kaldırdım. Rek.mobi'ye aitmş o kod. Yeniden değerlendirme isteği gönderdim tekrar. Daha manuel spam kaldırılmadı. Google ortalama 1 hafta içinde isteği değerlendirip onaylıyor tekrar siteyi. Ama bu süre zarfında site hiçbir google aramasında çıkmıyor.
Aynı sorunu yaşayan olursa yardımcı olur umarım bu yazı.

Ayrıca rek.mobi ve reklam-10.com'un sayın yöneticilerine ricam, lütfen düzeltin şu reklamları da güzel güzel kullanalım.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al