-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır, sitem tamamen orijinal. Açıklamalarını falan hep kendim girdim. Hepsi orijinal içerik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Tüm işlemler tamam ama site indexlenmiyor. Banlı değil manuel olarakda çağırabiliyorsun filan. Wordpress kullanıyorsan wordpress'de Arama motorlarına gösterme seçeneği var. o tarz bişi olabilir. .htaccess yada robot.txt'yi tekrar incele. başka açıklaması yok. Kodlarda arama motorları engellenmiş olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Hocam Robotx erişimi sormadım, robots içeriğinde engelleme var mı bak dedim, google gibi getir yaptın mı ? Neyle uğraşıyorsun anlamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır, engelleme yok robotx te :( şu arama motorlarına gösterme seçeneği tam olarak nerede? Ama işin ilginci bing indexlemiş mesela. Yani öyle bir şey de olamaz.
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizde iki tane sayfa var. Zaten içerik olarak bir tek videolar var ve sanırım dışarıdan çekiyorusunuz. Hiç yazı yok sitede. Bu şekilde 1 tane indexiniz var. Google sitede farklı bir şeyler görmüyor ki indexlesin. Sakın kimseye inanıp bu işlere para falan vermeyin.
Sitenize yeni bir sayfa açın ve filmlerin özetlerine daha fazla yer ayırın.
Siteinizi sürekli güncel tutun. Farklı içerikler ile besleyin. Ve mümkünse açıklamaları kopyala yapıştır yapmayın. okuyun ve kendi kelimelerinizle yazın.
Dünya sıralaması gayet iyi 2 ay için 2 milyon çok iyi. Index olayına çok fazla kafayı takmayın. Az index almak sorun değil. Siz içeriğinizi güncel tutun ve farklı kanallardan sitenize trafik sağlamaya çalışın gerisi gelecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim Ziya Akgül kardeşim, içime su serptiniz az. Yazı koymaya çalışacağım daha çok. Ama işte keşke derdim az index almak olsa, hiç almadım. Ama ben de sizin gibi yazıların az oluşundan diye tahmin ediyorum artık.
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-