YouMyCure
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
elektirik & elektronik
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşım senin sitende google nin meta tag veya herhangi birkonu eklemesi için sitene konu eklemelisin birkaç yazı devamında yönlendirme linki kullanmışsın bana göre senin maksadın başka bu sorunun cevabını bilmeyen birisi o sitedeki yönlendirmeleride yapamaz diye düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitem kayıtlı zaten webmaster araçlarına. Site adresi : turgutlualcidekorasyon.com
turgutlu alçı dekorasyon kelimesinde birinci sıradaydım fakat ertesi gün girdim bir baktım site google sonuçlarında çıkmıyor. site:turgutlualcidekorasyon.com diye arattığımda çıkıyor ama anahtar kelime de çıkmıyor ???
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
İnşaat Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
L** Ö**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bold yazı kullanımı kötü görüntü oluşturmaktadır :)
Doğrulama kodunuzu sitenizin head kısmına koydunuz mu?
Sitemap haritanızı gönderiniz.robots.txt dosyasından gerekli izinleri verdiniz mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitemap gönderdim. Doğrulama kodu derken hangi doğrulama kodu ?
PoyrazZ
Wm Aracı'nın GüLü :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar / Teknoloji
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google Doğrulama kodu vermekte , yani web master tools'a eklediğin zaman web siteni , sana bir kod veya / bir .html uzantılı bir tekli sayfa veriyor , o sayfayı , FTP / Fille Zilla / Apache v.s Tarzı ftp programı ile , sitenin dosyalarının bulundugu dizine atıyorsun , ve google sitenin sana ait oldugunu anlıyıp , onaylıyor , doğrulama kodu dediği şey de arkadaşımızın , web sitenden Kısmına googlenin verdiği , aynı şekildeki bi başka olan doğrulama kodu , yani sitenin sana ait oldugunu ispatlaman gereken kodu sitenin index head bölümüne yapıştırıp kaydediceksin , bu şekilde onaylanmıs olucak web site, ayrıca roboots.txt dosyasından izinleri vermen gerekicek , izinleri vermediysen problem yaşıyor olabilirisin , örnek ,
http://www.seohocasi.com/robots-txt-yapimi/ burdan bakabilirsin roboots txt yapımı ve dosya izinlerini nasıl ayarlıyıcağına.
http://www.eroseczane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Doğrulama kodu eklemedim, google'ın verdiği .html uzantılı dosyayı ftp den yükleyip siteyi onayladım. Webmaster tools da sitem onaylı durumda şşuan. Robots.txt dosyasını eklim şimdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
sitenin altına i frame kodu yerleştirilmiş. belki sizin tarafınızdan veya baska birisi bilmiyorum. Yapılmak istenen şey bu sitenin linkine tıklyan kişilerini çeşitli sosyal medya sitelerinde otomatik beğendirme ye yönelik uygulama çalışması oldugunu düşünüyorum. Bu sitedeki arkadaşların adı geçen sitenin linkine tıklayıp mağdur olmaması için yöneticilerin dikkatine sunuyorum. kod da bu:
bu kodlardan anlatan arkadaşlar ne oldugunu anlayabilirler.