-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
cad/cam/cae
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
61, (%98)
Arkadaşlar sitemde yaklaşık 100 tane eski alakasız index vardı hepsini google toplu url kaldırma yöntemiyle kaldırım sitemi kurdum.
Buraya kadar herşey normal aynı günde 100 eski indexim silindi. Sitemi kurdum ve index almaya baladım herşey normal giderken script özel php script olduğundan adamlar robots.txt dosyası koymamışlar.
Bende nette benzer bir kod buldum bir takım kodların indexlemesini engelledim sonrasında sitemde bir çok link robots.txt tarafından engellendiği hakkında wmt de uyarılar görünce robots.txt yi düzenledim.
Sorun çözüldü tüm hatalar kalktı..
ardından engellenen kaynaklar hepsi kalktığı halde Google gibi getir dahil olmak üzere ne yapsam sitem index almıyor son 1.5 haftadır.
WMT de Spam uyarısı veya ilgili herhangi bir mesaj yok..
Bekle düzelir dediler robots.txt dahil site mapları tümünü yeniden yolladım defalarca pinglemeler ne yapsam olmadı..:(
Sizce sorun ne ne yapmalıyım!! Çok sinirlerim bozuldu şu sorunu çözmem lazım..
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google webmaster'dan sitenizi silin ve tekrar ekleyin bu arada robots.txt dosyasını doğru düzenlediğinizden eminmisiniz bu scripti yazdırdığınız kişiye ulaşıp kontrol ettirmeniz gerekmektedir
turk5
turk5.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Internet ve Medya
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Wmt'de tek tek elle indexletmeyi denediniz mi? Orda da hata aliyorsa bir sorun var demektir.
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com
turk5
turk5.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Internet ve Medya
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Enteresan bir durum. Baska aklima gelen, server firewall crawl yapan google ip'leri blockluyor olabilir. Ama o durumda Fetch as google da calismamasi lazim. Baska da aklima birsey gelmiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türk İş Dünyasının Buluştuğu Platform : turk5.com
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
ggg ne demek merak ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
YÖNETİCİ
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu aralar genel sorun var galiba çoğu kişide indexleme olmuyor sanırım google den kaynaklı çünkü iki farklı sitemede içerkik ekledim google gibi getir yaptım index almadı. 2 gün önce anında index alıyordu.
1 kişi bu mesajı beğendi.