wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Benim siteye ne yazdıysam bugüne kadar hemen ilk 3 sayfada yerini alıyordu.Dünden beri yazıyorum fakat hiç ilk 500 de bile yerini almıyor.Yani hiç indexlenmedi.
Konu başlıkları farklı ama içerik aynı 5 yazı yazıyorum.Temizlikle alakalı olduğu için her semtde temizlikle alakalı çıkartmakdı amacım.İlk yazılarım gayet iyi ama son açtığım konular son iki gündür piyasada yok.
Neden acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google'de büyük dalgalanmalar var, bu tip sorunlar hemen hemen bir çok kişide var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben 3. sayfadan 8 e düstüm halen düşüyorum mantıgım almıyor.. spam yapmadım tamamen özgünüm daha ne istiyor bu google mantıgını anlayan varsa banada anlatsın özgün olabilmek icin resmen palyoncoluk yapıyorum be
Ek olarak Yeni açtıgım blogspotlar hemen index alırdı.. 10 tane denedim güncel yazı yazarak artık deli oldum index aldıramıyorum bi türlü :'(
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Arada böyle olabilir bekleyin bence.
Aklıma gelenler:
Konular özgün değilse filtreye girmiş olabilirsiniz.
Eğer konu açtıktan sonra pinglemiyorsunuz Konularınızı sizden çalan biri olabilir. Buna bi bakın ama pek sanmıyorum dalgalanma yüzündendir