hacitunc
Sonproje: www.tekinel.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır bu işle uğraşıyorum işin içinden çıkamadım.
Siteyi 2 hafta önce yayınladım (html site) fakat klasör yapısında bir amatörlük yaptığım için siteadı/uygulamaadı yerine siteadı/uygulamalar/uygulamaadı olarak değiştirdim. Yani urller tamamen değişti
Fakat ne kadar robots.txt ve sitemap.xml güncellesem de google 1,5 haftadan beri sitemi istediğim gibi güncellemedi. site:siteadı arattığımda eski urller duruyor ve siteye eklediğim yeni sayfalar indexlenmemiş bile.
Bu konu canımı çok fazla sıktığı için düzeltmek istiyorum artık. Ücretli veya ücretsiz yardımcı olacak arkadaşlar varsa pmden daha detaylı bir şekilde anlata bilirim.
Referanslar: gedex.com.tr parkturk.com.tr defnemotomotiv.com bilicar.com tekinel.net
hacitunc
Sonproje: www.tekinel.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam sizin konunuzu okudum dün zaten aynı konu gibi sitemin eski indexlerini kaldırıp yeni indexleri güncellemesini istiyorum
Referanslar: gedex.com.tr parkturk.com.tr defnemotomotiv.com bilicar.com tekinel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Selamlar,
Çok basit gelecek ama denemekte fayda var :
TıklayınBundan sonrada, WebmasterTools'dan size ait tüm siteleri hesabınızdan kaldırdıktan sonra, tekrar siteyi ekleyin ve ardından Arama menüsünden, Google gibi getir diyerek sitenizin indexlenmesi için Google bot'u çağırın.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET