-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dogalgaz
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ama bu içerikler cok önceden telif epostası geldıkten sonra dırek kaldırıldı sıteden zaten ben bızzat kendım kaldırdım bır dahada yukleme yapılmadı bu konuyla ılgılı benim bildigim inkaz geldıgınde maıl adresıne bir süre müddet veriyorlar kaldırdınmı bır sıkıntı olmuyordu nasıl engel yıyor ana sayfa
drmd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kimileri mail gönderir ikaz eder, işlem yapmaz kaldırırsanız. Kimisi mail bile göndermez direkt DMCA vs. şikayet eder kaldırtır. Yani bunun bir kuralı yok...
Yazı ağırlık tema arıyorsanız PM.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dogalgaz
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamda hocam link kaldırıldı ama sıtede olumsuz etkılıyor ana sayfa ındexten dustu
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
DMCA ya takılan içerikler ve linkler hakkında Google a yazın ve Search Console da bulunan linkleri kaldırın. Mutlaka Site haritanızı kontrol edin ve güncelleyin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim anasayfam index aldı ancak site adını yazınca anasayfa yerine kategoriler sayfası çıkıyor. Nasıl çözebilirim bunu?
Site profilimde var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dogalgaz
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bendede aynı ıste sıte adını yazdıgında kategorı cıkıyor ama sıte ındex alıyor fakat google'de zayıf index alıyor sanki
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam kusurabakmayın benim sitemin ana sayfasında da benzer bir sorun var "ibm ceo istifa" yazınca sitem ilk sayfada çıkıyor. ancak site adını arattığımda anasayfa linkim çıkmıyor bu DMCA şikayetlerini nerden nasıl öğrene bilirim.
site adresini arattığımda son sayfaya gelince yazan yazı "Size en alakalı sonuçların gösterilmesi için yukarıda görüntülenen 77 sonuca benzer bazı girişler çıkarıldı.
İsterseniz, aramayı çıkarılan sonuçlarla birlikte tekrarlayabilirsiniz." buraya tıklayıp çıkarılan sonuçları göster dedikten sonra ana sayfa linkim çıkıyor
Web ve Teknoloji webinsokagi