lostyazilim
tr.link

Sizce de Bir Sorun Yok Mu ?

3 Mesajlar 633 Okunma
lstbozum
tr.link

cagatayg cagatayg İyi Hitler... Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** G**
  • Mesajlar 556
  • Beğeniler 53 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim bir Android Blogum var ve güncel tutmaya çalıştım. Fakat diğer Bloglar gibi bi türlü olamadım. Örnek vermek gerekirse bir blog ...'e Root Nasıl Atılır diye bir yazı yazar ve o yazı Hemen Google'da 1.sırada gözükür aynı yazıyı ben yazdığımda (Özgün) Google'da 200.sıralarda çıkıyorum.
Bir örnek daha vereyim. Bir Android blogu ile karşılıklı tanıtım yazısı yaptık. Ben o tanıtım yazısına "Telefonun kasmasını engellemek" Anahtar kelimesi yazdım ve bu anahtar kelimeyi kendi siteme linklettim. Fakat sadece o kelime geçiyor diye o benden üst sırada benim sitem ise onun aşağısında başka sayfalarda. Sitem imzamda bu yüzden artık yazı filan paylaşmıyorum. Acaba sitemde mi sorun var onuda bilmiyorum ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?

wmaraci
reklam

Eretek Eretek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Sistem Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 4 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
aynı yazıyı ben yazdığımda (Özgün) Google'da 200.sıralarda çıkıyorum.

özgün de olsa aynı yazıyı (konuyu) yazma. Özgün yazı yazacaksan yayınlarken acele et, yani atıyorum sony xperia bilmemne çıktığında bunu ilk yazan sen ol.

Örneğin "apk nedir" gibi bir konu 1000lerce kez farklı bloglarda yayınlanmış. Bu durumda tekrar aynı konuyu anlatıp başarı beklememek gerek diye düşünüyorum.

Tarikb Tarikb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Satış Danışmanı
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 211
  • Beğeniler 39 / 25
  • Ticaret 2, (%100)
bence bir sorun yok. 6 aylık sitede yayınladığı yeniden yazılmış bir yazı 1. sırada çıkarsa sorun olurdu. şu an herşey normal. hitlerini arttırmak için sosyal medya kullan. google plustaki Android gruplarını tavsiye ederim. paylaşımı ingilizce yaparsın hit gelir.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al