-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, alan adım
www.cemadrian.org aranılan kelime ise "Cem Adrian" direk alan adının kelimesini arıyorum. Şu an wmaraci.com/sira-bulucu 'yu kullandığımda ise 33. sırada gösteriyor, güzel bir duyguymuş bu :)
Şimdi nasıl ilerleyebilirim biraz daha? Googlede ilk sayfaya nasıl çıkabilirim? Bazı okuduğum makalelerde backlink, forum tanıtımı falan diyorlar. Wmaraci.com'da aldığım tavsiyeleri uyguluyorum. Bir çok arkadaş konu açmış 5 sitede ücretsiz backlink diye onu uyguladım, bir kaç sitede forum tanıtımı yaptım. Önerebileceğiniz şeyler var mı? Yapmam gerekenler acaba? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, saygı ve sevgilerimle..
Görsel:
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Özgün içerik girin devamli olarak ve backlinkler alın ama yüksek pr sitelerden hemen alırsanız spama dusebilirsiniz ayrıca forum tanıtımları sizin için yararlı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
cem10 adlı üyeden alıntı
Özgün içerik girin devamli olarak ve backlinkler alın ama yüksek pr sitelerden hemen alırsanız spama dusebilirsiniz ayrıca forum tanıtımları sizin için yararlı olacaktır.
Yorumunun için teşekkür ediyorum kardeşim, fakat sanatçı alan adında özgünlükten kasıt nedir ki? Daha fazlası saçmalığa giriyor, bir kere denemiştim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Cem Adrian üzerine her konuda yazabilirsiniz magazin konuları, gelecek çalışmaları bunları kendi siteniz yazarken aynı zamanda paralel olarak paravan bloglarda yazıp tanıtım yazısına devam edebilirsiniz, 1 şarkısı üzerine bile tonla yazı yazabilirsiniz. Şuan burada konu açıp site adresini vermeniz bile bir çalışmadır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Şimdi işin açığı işsizim bu aralar ve bir çok kurumsal şirkete başvuru yaptım.
Kendimce birşeyler yapmak istiyorum, biliyorum Seo çalışmaları yaptıranlar bayağı etkisini görüyor takip ediyorum herkesi fakat benim kendim yapabilmem lazım bu durumda. Cevapladığınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Facebook orjinal sayfasinda reklam yap
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Cem Adrian fan site olaylarından pek hazlanmıyor, eğer bu şekilde de davranırsam iyice kıl olabilir. Ama bu dediğinizi sitenin bir üyesi yapıyormuş gibi sahte bir hesapla yapabilirim sanırım. Bu da güzel fikir, teşekkür ederim.