-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar aşağıda moz' dan aldığım spam puan değerlendirmesi mevcut. Son 1 ayda sayfa ziyaretçilerim aşırı düştü. acaba spamla alakalı mıdır. Resim hakkında yada ziyaretçi kaybı hakkında yorumlarınızı lütfen esirgemeyin. Teşekkürler
www.yolplani.com
Yol Planı - İller Arası Mesafe Km Hesaplama ve Yol Tarifi, Tren Saatleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
araştırmacı
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam spam puanı nedir? benim sitem ile mi alakalıdır yoksa bana link veren siteler ile mi alakalı? benim de spam scorum %32 imiş ama bana link veren siteler henüz pek yok iki adet yeşil site var sadece, ne yapmam gerekir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilisim
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim spam score yasin arkadaşımınki gibi bişi yazmıyor.-- bu şekilde yazıyor.Güvenilir bir site gibi görünüyor.Hocam şunları kontrol ettinmi gelen ziyaretçiler sitede ne kadar süre sitede kalıyorlar.Eğer anlık giriş yada çıkış yapıyorlarsa bu spam trafiktir.Ayrıca backlinkleri de kontrol etmek gerek.Google bootları en son 29 eylülde siteme uğramış.Benimde global sıralamam yükseldi.20000 civar kadar.Herhalde backlinkler google webmastera yansıdı.Bundan dolayı olabilir diye düşünüyorum.Daha önce diğer arkadaşlara sormuştum.Düzelir demişlerdi.Bakalım ne olucak anahtar kelimelerde herhangi bir düşüş yok yükselme var hatta.Bakalım inceleyeceğim bende backlinkleri tek tek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar domain ve trust scorları analizi ve zararlı backlinklerin kaldırılması konusunda makaleye göz atmanızda fayda var Bknz:
Zararlı Backlink
Kurumsaldata.com | Web Tasarım | Web Yazılım | Seo