Merhaba arkadaşlar 13 gün önce register yaptığım oyun ile alakalı domainime aldığımın 2. günü "Örümcek oyun scripti" kurdum ve Title, meta, keywords kısımlarını uygun ve spam yapmadan girdim. Bugüne kadar 170 tane oyun (flash oyun sitesidir) girdim ve oyunları her gün orantılı bir şekilde ekledim. Ayrıca oyunların hiç birini bot ile çekmedim Başlık, Oyunun açıklaması ve tuşları, Etiketleri özgün bir şekilde girdim. Resimleri sunucuma çekip öyle ekliyorum oyunlara. Hiç bir imleme, sosyal medya, makale tanıtım, backlink vs. çalışması yapmadım. Google web araçlarına 3. gün sitemi eklemek için başvurdum ve sitemap filan hepsini hallettim. Düne kadar (10.03.2014) merak ediyordum, sitem ne info almıştı nede index, Google webmasters girip Arama Trafiğinden, Manuel İşlemler yaptım ve şu uyarı ile karşılaştım;

Tam spam
Bu sitedeki sayfaların saldırgan spam teknikleri kullandığı belirlendi; örneğin, otomatik olarak oluşturulmuş anlamsız kelimeler, gizleme, başka web sitelerinden içerik toplama ve/veya Google’ın Web Yöneticisi Yönergeleri'ni tekrar tekrar ve çok kötü şekilde ihlal. Daha fazla bilgi edinin.

tabi görür görmez uygun bir açıklama yaparak yeniden değerlendirme talebinde bulundum ve yolladım.

Daha sonra Google Dizini kısmında ki Dizin Durumuna tıkladığım da şöyle bir durumla karşılaştım, benim yeni register yaptığım domainin daha önceden kullanıldığını gördüm. 17.03.2013 tarihinden 13.10.2013 tarihine kadar 1.000 küsür dizin girişi olmuş ve son tarihe kadar günlük sürekli dizin sayısı düşmüş. Daha önce sanırım bu domain spama düşürülmüş.Sizden ne yapmam konusunda yardımcı olmanızı rica edeceğim;

[*]Bu saatten sonra bu domain ile uğraşmalı mıyım?
    [*]Bu değerlendirme istediği işleme alınana kadar ne gibi bir yol izlemeliyim?
    [*]İçerik girmeye devam mı edeyim? Yoksa değerlendirme sonucu gelene kadar olduğu gibi mi bırakayım?
    [*]Sosyal link çalışması yapayım mı?
    [*]pr5 ve pr3 sitelerime backlink + tanıtım yazısı ekleyeyim mi?
    [*]Adsense reklamları koymuştum onları kaldırayım mı zararı olur mu?

Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Ek Olarak: Önerisi fikri olan yok mu acaba? Teşekkürler.