-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Research Analyzer
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhabalar;
Bir web sitemizde özel olarak tema yaptırdık, eski temada günlük 8-9 k varan hitler vardı yeni temaya geçeli 3 ay kadar oluyor hitler yerlerde.
Eski linkler herşey duruyor yani link kaldırma işlemi yapılmadı. Tek şey eski temada anasayfada 1-2-3-4 şeklinde giden sayfa numaraları vardı onlar yok bundan olacağını da sanmıyorum.
Yeni tema tamamen özgün, bu durumu daha önceden yaşayan varmı ?
Alpi1s
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
çok değişik gözüküyor tema değişmekle hitin gitmesi aklıma gelen şu ; adamlar eski temayı hoş bulmuşlar onun için gelmişler yeni temayı beğenmemişler gitmişler gibisinden hadi alan adını com.tr den com ' a değiştirsen hit vs giderde bunun açıklaması ancak böyle olur. (bence)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest girişimci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site adresinizi PM atar mısınız hocam
Sana emredildiği gibi dosdoğru ol (HUD: 112)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Böyle durumları çok kezdir duyuyorum. Kendimde yaşadım. Bazı siteler temalarını değiştiriklerinde hitleri düşüyor. Bazılarınında tema değiştirdiginde hitleri artıyor.
Tavsiyem eski temanıza dönmeniz ve 1-2 hafta gözlemlemeniz. Vakit kaybetmeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Tasarımı beğenmediler diye siteyi ziyaret etmiyorlar fikrini olası bulmadım.Ziyaretçi kaynağınızın büyük bölümü Google aramalarından geliyor diye tahmin ediyorum.Kullandığınız temanın kodlamasında veya buna benzer birşeylerde sıkıntı olabilir. Eski temanıza döndüğünüzde yine hitler eski sayısına geliyor mu ? Yada rakip sitelerinizin google aramalarında yükselmesiyle tema değiştirmeniz tesadüf etmiş olabilir mi ?