15 gün önce farkedip düzeltmek için çırpındığım bir sorunum vardı.Hostingini değiştir diyenler bile oldu bu sorunun çözümü için.epey uğraştım yarı yarıya çözüldü sayılır.
sorunum şuydu siteme bi yerde virüs gibi birşey bulaşmıştı.google forum'a göre sexybookmars eklentisinden bana göre zamanında acemilikle free backlink diye kimbilir nerden bulaştırdım siteme.bu virüs veya neyse resim ekli yazılarımın olduğu sayfa kaynağında görünüyordu birde webmaster tools da anormal anahtar kelimeden anlamıştım.sayfa kaynağında bir sürü link abuk sabuk resim url leri.young russian girls gibi.hey Allahım.webmaster toolsda en çok aranan kelime pictures görünce aradım taradım neyse hostingim siteden temizledi bunları şu an yok.Ama google'da indeksleri duruyor.hatta wmaracı'nın website incelemesinde 813 görsel indeksim var bazen 1600 küsür çıkıyor.hiçbiride sitemle alakalı değil.
benim sizden yardım istediğim konu bu resimleri indeksten nasıl silerim.google'ın url kaldırma aracından görebildiklerimi kaldırsam bile tüm resim indekslerinin adreslerini bilmiyorum.pictures,russian,cartoon yazınca çıkanları silsem bile bulamadıklarım olacak ki onlar bile yüzlerce?sizce ne yapmalıyım?