lostyazilim

Yeni Gmail ile Tanıştınız mı?

6 Mesajlar 1.273 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6008
  • Beğeniler 3911 / 3917
  • Ticaret 6, (%100)

Gmail'in geçtiğimiz günlerde bize göz kırpan yeniliği, tam anlamıyla ortaya çıktı! İşte yeni Gmail!

Google, e-posta hesabınızın daha temiz görünmesini sağlayacak Gmail yeniliklerini bugünden itibaren kullanıma sunmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde kısmen sızan değişikliklerin amacı, toplu e-postaları sekmeler yoluyla ayırarak gereksiz kalabalığı ortadan kaldırmak.

Google, yaklaşık 3 sene önce duyurduğu Öncelikli E-postalar işleviyle Gmail gelen kutumuzu düzene sokmak istemişti, ancak o günden bu yana çok şey değişmedi. Yeni tasarım değişikliği ise mesajları 5 sekmeye ayırıyor. Mesajlarınız kategorilere ayrılıyor, bu sayede onların arasında dolaşmanız daha kolay bir hale geliyor.

Yenilenen Gmail, e-postaları "önem sırasına" göre dizen yeni ana sekmesinin yanında şu sekmeleri sunuyor:

• Facebook, Google+, Twitter gibi sosyal hizmetlerden gelen e-postaları listeleyen sosyal sekme,

• Groupon, LivingSocial gibi promosyonları gösteren bir sekme,

• Onaylar, alındı bildirimleri, faturalar gibi e-postaların gösterildiği bir sekme,

• Forumlardan, tartışma panolarından ve e-posta listelerinden gelen e-postaların listelendiği bir sekme.

Yeni kullanıcılar, sosyal ve promosyon sekmelerini varsayılan olarak görecekler. Masaüstü ve Android uygulamasında gösterilen sekmeler, henüz iOS'ta bulunmuyor. Google'a göre Gmail for Android 4.0+ ve Gmail'in iPhone, iPad uygulamaları, diğer sekmeleri de gösteriyor.

Yenilenen Gmail'in masaüstü, Android ve iOS sürümleri, önümüzdeki haftalarda kademeli olarak kullanıma sunulacak. Google, yeniliği erkenden denemek isteyenlere Gmail'in Gelen Kutusu ayarlarını arada bir kontrol etmelerini öneriyor.

Orifame

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
reklam

mazula mazula ITU CE Student Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 19 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Ben bir kaç gün önce geçmiştim. Gerçekten düzenli bir kullanım için çok iyi olmuş. Üstelik otomatik filitrelemesi de oldukça başarılı. Yani pinterest'den gelen bir iletiyi direk "Sosyal" kategorisine aktarabiliyor.
Ben bu uygulamadan önce manuel filitreleme yaparak otomatik "Etiketleme" yapıyordum maillere. Bu yeni özellik sayesinde bu zahmetten kurtuldum :)

tsunami tsunami WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci web master
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 13 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
tanıştık fakat nerden mailin silindiğini bulamadım :) tabi vardır bir yer fazla bakma fırsatım olmadı

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)

tsunami adlı üyeden alıntı

tanıştık fakat nerden mailin silindiğini bulamadım :) tabi vardır bir yer fazla bakma fırsatım olmadı

Maillerin başında ki resimlere tıkla sonra üst tarafta seçenekler çıkıyor sağ tarafta silme seçeneği var :) Biraz bak bulursun zaten

wmaraci
wmaraci

hewsel hewsel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 29 / 60
  • Ticaret 0, (%0)
ya arkadaşlar aradım bulmadım nerden geçiş yapılacak buna

Madem ki antivirüssün yakaladığın virüsü ne yapayım diye ne bana soruyon ?

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

hewsel adlı üyeden alıntı

ya arkadaşlar aradım bulmadım nerden geçiş yapılacak buna

Gelen kutusunu yapılandır seçeneği ile geçiş yapabilirsiniz. Bu seçenek çıkmıyorsa kısa bir süre sonra size de gelecektir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al