-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediğinden anladığım kadarıyla günlük yeme içme arkadaşlarla gezme parası kadar bir şey getirsin yeter diyorsunuz ve oyun oynamayı sevdiğinizide anladım bundan dolayı elinize yapışmaz çekin ekleyin bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence mutlaka girilip denenmesini gerekir. Çok fazla kanal olduğu doğru ancak çoğunun kalitesiz ve özensiz olduğuda bir gerçek. Sabır ve ilgi verebilecekseniz yapın ancak oynadığım süreyi kayıt edip atayım, zaten oynuyorum derseniz yanılıyorsunuz. Basit bir montaj, video uploadı bile saatlerinizi alabiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İşci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabi orası öyle küçük şeyler zamanımızı alıyor bir de şu taraftan bakmak gerekiyor. Boşa harcadığımız vakit çok, denemekten de zarar gelmez aslında. Ummadığın taş baş yarar misali.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim bildigiğim youtube düzeni sever her gün ayni saatlere yakın video atmalısın 1 2 ayda izlenmiyorum diye vazgeçmemelisin her çok aboneli kanalın da ilk izlenmeleri 200 500 arasi
sabirlı olup yola devam et hocam sonuçta kimse 100 k aboneyle başlamadı birde face book sayfandan reklam verirsen +1 olur senin için
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Herkes youtuber olmalı :D
saçma videolar hazırlayın gerisi gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Denemekte fayda var hocam bir işi severek yaparsanız geri dönüşüde olur elbet
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
youtube oyun sektörü çok aşırı gereksiz bir seçim oradan gelecek kazanç hiç gelmesin daha iyi eğlenirken ve kazanırken faydalı ve yararlı bir sektör seçip o şekilde youtube üzerinden yürümek şansı da arttırır kazancıda şahsi görüşüm budur başarılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öncelikle merhaba, benim tavsiyem istikrarlı olacaksanız ilk haftalar hatta belki aylar abone az izlenme az diye bırakacak iseniz şimdiden vazgeçin. Unutmayın ki ısrar eden kazanır. Bu konu hakkında sitemde bir makale var ilginizi belki çekebilir. Değerli yorumlarınızı da bekliyorum. İyi çalışmalar dilerim
https://www.tozlumikrofon.com/youtube-ile-kazanmak/
Makaleleriniz hazırlanır, wordpress kurulum işleriniz yapılır. Sanal kart sağlanır.