Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Arama yapmadan çıkarım... Daha sade ve flat renkleri seç nacizane önerim çokta süsleme.
MinieTool
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bence çok güzel olmuş,görsel arama eklenmeli fake vb. bakıyorum bazen :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşların dediği gibi daha sade bir tasarım ve daha hafif bir renk tercihi olabilirdi.
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şimdi arkadaşlar renk konusuna değinmek istiyorumda Google Mavi'yi almış. Yandex Sarı, Bing aynı şekilde Turkuaz Yahoo desen Mor ve DuckDuckGo kırmızı gördüğünüz gibi hepsi farklı renklerde neden hepsi kendine özgün bu renklerin dışında bir renk önerirseniz olabilir biz Turuncu'yu gayet sevdik o nedenle bu rengi kullanmak istedik. Birde arkadaşlar hepiniz sadelik konusuna değinmişsiniz sadelikten kastınız nedir o halde siz hem bu ülkeyi yansıtacak hem özgün olacak hem kendi renkleri olacak hem farklı olacak hem sade olacak bu örneklerde bir çalışma yapın atın da bakalım çok merak ediyorum sizin hayalinizdeki arama motorunu :)
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Şimdi arkadaşlar renk konusuna değinmek istiyorumda Google Mavi'yi almış. Yandex Sarı, Bing aynı şekilde Turkuaz Yahoo desen Mor ve DuckDuckGo kırmızı gördüğünüz gibi hepsi farklı renklerde neden hepsi kendine özgün bu renklerin dışında bir renk önerirseniz olabilir biz Turuncu'yu gayet sevdik o nedenle bu rengi kullanmak istedik. Birde arkadaşlar hepiniz sadelik konusuna değinmişsiniz sadelikten kastınız nedir o halde siz hem bu ülkeyi yansıtacak hem özgün olacak hem kendi renkleri olacak hem farklı olacak hem sade olacak bu örneklerde bir çalışma yapın atın da bakalım çok merak ediyorum sizin hayalinizdeki arama motorunu
Dostum eğer kendin beğeniyorsan yaptığın çalışmayı burada forumda paylaşarak çöp konu yapmazsın o zaman. Burada birşeyleri paylaşmanın amacı fikir almak, görüş öğrenmektir, bilgi edinmektedir. Eleştirilere karşı eleştiri yapmışsın, bu şekilde kendini geliştiremezsin. Kolay gelsin, iyi forumlar.
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@Newjack dostum sen hayırdır bu forumun yönetiminden biri felanmısın ? neyi forumda paylaşıp neyi paylaşmayacağımı sanamı soracağım? tabii ki kendi yaptığım çalışmayı beğeneceğim beğenmesem niye öyle bir çalışma yapıyım bu forumda herkes kendi özgür iradesiyle beğendiği çalışmaları paylaşabilir bunun çöplükle bir alakası yok sen çöp terimini hangi konularda ve ne sıfatla kullanacağını bir öğren sonra birde forum kurallarını öğren sonra gelip benim konuma cevap yazarsın birde forumun amacını yazmışsın hayırdır ya sen çokmu akıllısın o beyinden birazda bize versene sen söylemesen bilmiyorduk sağol. Eleştirilere karşı elbette cevabım olacak bu seni niye bu kadar irdeliyor kendimi geliştirme konusunda senden fikir alacak değilim sen çokmu geliştirdin kendini ? sanada kolay gelsin iyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-