mkahraman adlı üyeden alıntı
Çok emek verilerek yapıldığı belli ancak bu kadar detay bence fazla olmuş. Aslan kelimesi geriye doğru yazılmış, okumak zor, çok detaylı ve anlaşılır değil. Yani hem aslan kelimesi geriye doğru, hem de aslanın önündeki duvar akıcılığı engelliyor.
Logoyu durağanlaştırıyor yani anlatabildim mi.
Yanlış anlama ama ben beğenmedim, logo basit ve anlaşılır olmalı (bana göre).
Evet haklı olduğunuz yerler var. Ama bu doğru yorumladığınız manasına gelmez. Tabikide sizin görüşünüz. Neden geriye doğru yazılmış düşündünüz mü? İnsanlara ilk etapta edinmek istedikleri bilgiyi verirseniz o bilgi genel geçer bir bilgi olarak kalır. Akılda kalmaz. Ama siz ordaki geriden yazılmış yazıya nasıl dikkatinizi verip okuduysanız ve eleştirmek için bile olsa nasıl inceleyip hafızanıza kazıdıysanız, diğer kişilerinde dikkatini çekip inceleme gereksiniminde bulunacaktır. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
İyi forumlar...
Ek Olarak:
Çok teşekkür ederim hocam sağolun :)
Ek Olarak:
tahsinyaman adlı üyeden alıntı
Hocam aslanın başı sola bakmalı gibi geliyor bana. aslanı sola çevirip bir örnek paylaşırmısın hocam . aslan üzerinde gizlemiş olduğun harfleri daha okunaklı olacaktır diye düşündüm. türkçe soldan sağa okunan bir dil olduğu için.
Ek Olarak: fikir beyan etmem gerekirse siyah zemin üzerine gümüş tonlarını beğendim hocam.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Evet biliyorum türkçe soldan sağa okunan bir değil lakin bu da bir pazarlama stratejisi nasıl sizin dikkatinizi çekti yorumlama gereksiniminde bulundunuz; yöneldiğimiz sektörde'de hedef kitlemizin aynı şekilde dikkatini çekecektir, diye düşünüyorum.
İyi forumlar...
Ek Olarak:
tahsinyaman adlı üyeden alıntı
Hocam aslanın başı sola bakmalı gibi geliyor bana. aslanı sola çevirip bir örnek paylaşırmısın hocam . aslan üzerinde gizlemiş olduğun harfleri daha okunaklı olacaktır diye düşündüm. türkçe soldan sağa okunan bir dil olduğu için.
Ek Olarak: fikir beyan etmem gerekirse siyah zemin üzerine gümüş tonlarını beğendim hocam.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Evet biliyorum türkçe soldan sağa okunan bir değil lakin bu da bir pazarlama stratejisi nasıl sizin dikkatinizi çekti yorumlama gereksiniminde bulundunuz; yöneldiğimiz sektörde'de hedef kitlemizin aynı şekilde dikkatini çekecektir, diye düşünüyorum.
İyi forumlar...