Hocam 800 TL lik iş aldım. 240 TL komisyona gitti. 400 TL masraflara gitti. 5 günde tamamladım işi 160 TL kazandım. Sadece10 benim üzerimden benden fazla kazandı.
Themeforest'e gezinirken adamların 10-20 sayfalık tasarımları 4-5 dolara koyduklarını gördüm. Themeforest'in kalite standartları belli. Yani kötü tasarımlar değiller. Tamam belki birden fazla satış yapılacak ama yine de çok düşük bir fiyat bu. Zaten %50'si komisyon olarak alınıyor. O kadar eziyet, çaba 2,5 dolar gibi komik bir rakam için.
Türkiye piyasasını bilmem ama yurt dışı piyasasını sanırım Hintliler bu hale getirdi.
Değerli kardeşim merhaba harika bir konuya değinmişsiniz. Oto yedek parça dükkanı olan bir şahıs 1000 ürün girişi için gel abi otur bizim işyerinde, sen zaten 3 günde hepsini yüklersin dyor 100 lira verelim sana diyor. Yevmesi ne kadar bu işin günlüğü saati 200 lira ben sana vereyim bana yaptırma kardeşim dedim. Hepimizin bildiği ......soft platiunum paketini 5.950 TL ye almış bize gelince para yok freelance kölelik gerçekten sana katılıyorum
Değerli kardeşim merhaba harika bir konuya değinmişsiniz. Oto yedek parça dükkanı olan bir şahıs 1000 ürün girişi için gel abi otur bizim işyerinde, sen zaten 3 günde hepsini yüklersin dyor 100 lira verelim sana diyor. Yevmesi ne kadar bu işin günlüğü saati 200 lira ben sana vereyim bana yaptırma kardeşim dedim. Hepimizin bildiği ......soft platiunum paketini 5.950 TL ye almış bize gelince para yok freelance kölelik gerçekten sana katılıyorum
Aynı olayı kendi çevremde bende yaşıyorum hocam bana gelince 200 TL 800 TL gibi rakamları çok fazla buluyorlar. Yok sırtında taş mı taşıyorsun bilmem ne laf ebeliğine giriyorlar bende diyorum yapmıyorum o zaman sonra internetten hizmet alıyorlar 1000-1500 gibi rakamlara firmalardan.