-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam konudaki resime benzer çalışmaları freepik.com sitesinde flower diye aratın bir sürü çalışma çıkacaktır çoğu ücretsizdir.Ücretli çalışmalar için ise shutterstock.com adresine bakabilirsiniz.Baskı ebatları konusunda ise maalesef hi ç bilgim yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yapacağınız çalışmanın ne yazık ki ölçüsünü biz bilemeyiz ve yine aynı şekilde baskı makinasının kaç DPİ kadar baskı yapacağınıda bilemeyiz ama baskılar için ben 300DPİ kullanıyorum çünkü iş yaptığım makina bunu destekliyor. @melankolia arkadaşımızında dediği gibi bu tür görselleri ücretsiz olarak freepik.com bulabilirsiniz ücretli içinde shutterstock.com adresinden satın alabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürler ikinizede arkadaşlar, istediğim görsellere ulaştım sayanizde. Bu platrıtmları web sitelerim için kullanmıştım ama bu tür görsrller olabileceği aklıma gelmemişti. İnsan nasıl bakarsa öyle görüyor işte.
Bu ölçü meselesini şu nedenle sordum. Örneğin bazı boyutlar evrensel oluyor yani standart gibi birley diyeyim. Bu ölçülerde baskı yaptırtmak istendiğinde baskıyı daha uyguna yapıyorlar. En azından ben afiş yaptırdığım zamanlar öyleydi. Böyle bildiğiniz formatlar ve ölçüler var mı diye merak ettim. Fakat matbaalar ile görüşüp halledeceğüm bakalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
cihaneken hocam dediğiniz gibi matbaalar ile görüşüp daha iyi bilgi alabilirsiniz.Eğer bayrak konusunda aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.
1 kişi bu mesajı beğendi.