Bilgisayarı şöyle bir karıştırırken birkaç ay önce büyük hevesle başladığım sonra yarım bıraktığım bu tasarımla karşılaştım. :) Olurda belki birilerinin işine yarar diye paylaşmak istedim.. Farklı bir şeyler yapmaya çalışıyorum, hep tek düzen blog tasarımlar mevcut. Mesela bu tasarımda sidebar değil headbar mevcut.. Güzelde durdu sanki. :D Umarım beğenirsiniz arkadaşlar.. :)
Footer'a gelene kadar sorun yok, her türlü yeni fikirler insanın aklına geliyor ama işte footer'a kısmında tüm fikirler kaçıp gidiyor maalesef. Hem en güzel footer sade olan değil mi? :))
Footer'a gelene kadar sorun yok, her türlü yeni fikirler insanın aklına geliyor ama işte footer'a kısmında tüm fikirler kaçıp gidiyor maalesef. Hem en güzel footer sade olan değil mi? :))
Footer link satışı olsun site içi linkleme olsun iletişim bilgileri olsun bu tarz kategoriler eklenebilir ama bu sanki yakışmış bozmaya gerek yok sanırım. :)
0'dan iyidir hiç değilse 3 :)) Teşekkürler.. Maalesef söylediğiniz gibi iyi değil tasarım fakat amacım programa daha fazla hakim olabilmek ve kafamda kurduğum düzeni çizerken aynen aktarmaya çalışmak. İlerleyen çalışmalarda inşallah daha iyi olacak. :)