Merhabalar, bu yazımda sizlere elimde bulunan birbirinden güzel farklı tasarım içeriklerini sunacağım. Sitem kapalı olmadan öncede böyle bir yazı yazmıştım fakat sitenin yedeğini almadığım için o yazı silindi. Elimde bulunan istatiğe göre önceki yazıdaki tasarımları indirmek isteyen bir kaç kişi gördüm bu yüzden o yazının bir bir benzeri yazmaya karar verdim. Yine o yazıya benzer fakat daha çok içerik tasarımlarını sizlere vereceğim. İsteyen herkes yararlanabilir.

Bıyıklar

Bıyıkları çok aramıştım istediğim bir şekil bulamamıştım ama şans eseri geldiğim bir sitede rastladım. Bende sizinle paylaşayım dedim. Bu bıyıklar bir önceki yazımda da bulunuyordu. Bir çok kişi indirmişti. Bu aralar çok görüyorum yine indirmek isteyenleri. Yine sizinle paylaşayım dedim.



Bıyıklar PSD.

Sosyal Medya Ağacı

Sosyal medya ağacını kendime güze ve arşiv yapacağım bir içerik tasarımları arıyordum. Bir baktım ki bu ağacı gördüm. Bu ağacı sosyal medya da profil ve ya sayfaların kapak fotoğrafı yapılabilir ya da sosyal medya ile ilgili içerik girerken öne çıkan görseller olarak kullanılabilir diye düşündüm ve size sunuyorum



Sosyal Medya Ağacı.PSD

Rubik (Zeka) Küpü

Rubik (Zeka) Küpü ben bunu logomda kullanmak için arıyordum fakat hiç bir yerde bulamadım. Büyük ihtimal sizde aramışsınızdır ama bulamamış olabilirsiniz. Tam istediğim gibi bir görüntü çok beğendim ve size sunmaya karar verdim.



Rubik (Zeka) Küpü.PSD

Kurdeleler

Yine bir önceki yazımda sizlere vermiş olduğum diğer güzel bir tasarım. Bu kurdeleler sayesinde kendinize logo yapabilirisiniz veya farklı projelerinizde kullanabilirisiniz.



Kurdeleler.PSD

Bu yazımızın da sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu yazımda sizlere “Birbirinden Güzel Farklı İçerik Tasarımlar“nı sundum içerisinde beğendiniz tasarım çıkmışsa ne mutlu bize.

Kaynak : Birbirinden Güzel Farklı İçerikler | Rubik (Zeka) Küpü PSD | Sosyal Medya Ağacı.PSD | Kurdeleler.PSD | Bıyık.PSD | Berat Bozkurt