-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis, 2d-3d Designer
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar, bunlar 3d artistler tarafından yapılan tasarımlar ve çalışmlardır genellikle. Bu gibi çalışmalardan yapabilirsiniz ama onun öncesinde belli bir donanıma ihtiyacınız var, Bunlar kısaca;
Öncelikle herhangi bir 3d programını çok iyi öğrenmeniz gerekir. 3ds max, cinema 4d veya maya. Aynı zamanda tasarımınızın en iyi şekilde görsellerini elde etmeniz için, ayrıca bir render motorunu öğrenmeniz çok iyi olucaktır. Bunlar, en çok kullanılanları vray, octane render, arnold render vb. renderlardır. Ve tabiki şaşmaz programımız photoshop olmazsa olmazdır.
Bu arada ben digital karakter tasarımları yapıyorum ve bunun için tercihim, maya, zbrush, vray gibi programlar oluyor.
Bu sorduğunuz aslında başlı başına bir eğitim sürecini kapsamakta, Tabii tüm bunlardan önce perspektif açıdan bir ürünün nasıl tasarlanması konusunda, elde çizim konusunda eğitim almanız çok iyi olucaktır.
3d tasarımın, özellikle karakter tasarımı kısmında yer aldığımdan sorunuza karşın umuyorum bir faydası olmuştur. Kolay gelsin, Son olarak bu alanda ilerleyecekseniz durmayın ve bol bol tutorial ile kendinizi geliştirin. Görüşmek üzere.
1 kişi bu mesajı beğendi.