Arkadaşlar çogu grafik sitelerinde görüyorum bu tasarımı yalnız anlamadıgım nokta şu, bu bir photoshop action' numu yoksa psd dosyasımı nedir bu tür tasarım taslagının adın nedir nerden indirilir bana bu konuda yardımcı olur musunuz
ÖRNEKLER:
bide bu yani bu çalışmanın adı nedir bende böyle tasarımlar yapıp böyle sunum haline getirmek istiyorum da :(
kurumsal kimlik olarak adlandırılıyor şirketler için önemli olduğundan böyle tasarımlar yapılıyor yani adam logo yaptırıyor kurumsal kimlik de istiyor yani tshirt üzerinde nasıl duracak vs. vs. "kurumsal kimlik tasarımları" indir vs. gibi kelimeler yazarsan bulabilirsin.
kurumsal kimlik olarak adlandırılıyor şirketler için önemli olduğundan böyle tasarımlar yapılıyor yani adam logo yaptırıyor kurumsal kimlik de istiyor yani tshirt üzerinde nasıl duracak vs. vs.
"kurumsal kimlik tasarımları" indir vs. gibi kelimeler yazarsan bulabilirsin.
yazdım da galiba beceremedim hep png olarak iniyor bu tür çalışmaların taslagı nedir psd mi vektör mü biraz daha bilgi verir misin hocam zahmet veriyorum sanada ama :)
yazdım da galiba beceremedim hep png olarak iniyor bu tür çalışmaların taslagı nedir psd mi vektör mü biraz daha bilgi verir misin hocam zahmet veriyorum sanada ama :)
estağfurullah , vektörel oluyor bunlar genelde illustrator ile yapabilirsin zaten psden ise illustrator daha iyi logo ve maskot çizimi için ben psde çizemem logo zaten güzel de olmuyorlar :) biraz araştırayım bulunca eklerim buraya
estağfurullah , vektörel oluyor bunlar genelde illustrator ile yapabilirsin zaten psden ise illustrator daha iyi logo ve maskot çizimi için ben psde çizemem logo zaten güzel de olmuyorlar :) biraz araştırayım bulunca eklerim buraya