Kardeş öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim. Fakat bir şey sormak istiyorum benim bilgisayarımda A4 Tech mikrofonlu kamera var. Ben bu program ile ekranda yaptığım işin videosunu çekerken kendi sesim hiç çıkmıyor yani sesin sonunu açsam dahi çok az çıkıyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir. Bunun için ayrıca bir mikrofon almak gerekiyor mu
Hayır gerekmiyor, aynı sorunu ben de yaşamıştım. Mikrofonunuzun sesi kısık durumdadır yüksek ihtimal :)
Bunlara benzer onlarca program kullandım, fark ettim ki kalite olarak hepsi birbirine yakın sadece ekran kartınız iyi ise daha güzel görüntüler alabiliyorsunuz. siz sizin işinize yarayacak olanı indirin kullanın, mesela nedir videoyu çeker çekmez düzenleme mi yapacaksınız buna uygun olanı indirin örnek camtasia veya demo builder oyun görüntüsü mü alacaksınız Bandicam, Hypercam vs yani işinize amacınıza hangisi uygun ise onu indirin kurun kalite olarak cidden hepsi birbirine yakın...
Bunlara benzer onlarca program kullandım, fark ettim ki kalite olarak hepsi birbirine yakın sadece ekran kartınız iyi ise daha güzel görüntüler alabiliyorsunuz. siz sizin işinize yarayacak olanı indirin kullanın, mesela nedir videoyu çeker çekmez düzenleme mi yapacaksınız buna uygun olanı indirin örnek camtasia veya demo builder oyun görüntüsü mü alacaksınız Bandicam, Hypercam vs yani işinize amacınıza hangisi uygun ise onu indirin kurun kalite olarak cidden hepsi birbirine yakın...
Arkadaşlarımızın önerdiği programlarda eminim işini görecektir ama Action! programını da denemenizi öneririm. Pek bir marifetlidir kendisi. Genelde Gamer'lar kullanır çünkü full hd kayıt ve canlı yayın özelliği mevcut. Ayrıca videolarınız için render özelliği de var.