-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba Arkadaşlar;
Yazmayı düşündüğüm Asp.net tabanlı E-Ticaret sistemi için profesyonel Grafiker arıyorum, Html5-JQuery - Seo konularına hakim Hayal gücü iyi güzel tasarımlar çıkartabilen ortak arıyorum. Sitenin kodlamasını şahsen kendim yapacağım. Proje tamamen dinamik alt yapıya sahip olacak şekilde kodlamasını yapacağım. Benimle bu konuda aynı fikirde olan 6 ay fedakarlık gösterebilecek deneyimli arkadaş arıyorum.
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yanlış anlama ama fikir vermek için söylüyorum.
Bu tür bir konu açtığında daha önce yapmış olduğun çalışmaları falan koyarsan referans olarak daha kolay ortak bulursun. İnsanlar kimle çalışacağını bilmek ister. Neler yapabileceğini yetenekleri bilmek ister. Daha önce hiç bir şey yapmadıysan bildiğin diller hakkında fikir ver.
Naçizane bir öneri :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
NKara
Front end Developer, Seo smm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front end Developer, Seo smm
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
karolla adlı üyeden alıntı
Yanlış anlama ama fikir vermek için söylüyorum.
Bu tür bir konu açtığında daha önce yapmış olduğun çalışmaları falan koyarsan referans olarak daha kolay ortak bulursun. İnsanlar kimle çalışacağını bilmek ister. Neler yapabileceğini yetenekleri bilmek ister. Daha önce hiç bir şey yapmadıysan bildiğin diller hakkında fikir ver.
Naçizane bir öneri :)
evet bu konuda katılıyorum. sadece sen değil. sana yardımıcı olacak olan grafiker arkdaşında referanslarını ortaya koyması gerekir. bu arada grafikerden kasıt nedir? arayüz tasarımcısı+ css,jquery falanmı ?
Seo Nasıl Yapılır Sorusuna, Arama Motorunun Yap Dediğini Yap! Yapma Dediğini yap ma..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hakkımda bilgi edinmek isteyen arkadaşlar olursa özelden detaylı mesaj atabilirim.
Saygılarımla