anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Yandex Türkiye Wallpaper
İndirmek için tıklayınızKaynakGoogle Türkiye Wallpaperİndirmek için tıklayınızKaynakYapımcı : Anıl GÜZELAçıklama : Öylesine yaptığım Basit arka planlardır, kullanmak istiyen olur diye paylaşmak istedim. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
ecealper
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
öğrenci-üniversitenin dergisin
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yandex/google Türkiye kulağa daha hoş geliyor ama böyle yapman daha güzel Türkiye başta olsun (:
yandex teki e yi yukarı sağ çapraza doğru hilal ve yıldız ve opasitesi azaltılmış e yazsaydın tam özgün ve Türkiyeye özgünlüğü anlaşılırdı (: bu öneri tabi google içinde aynısı olabilir l deki bayrak pek hoş durmamış..
yada google yada yandexin altında saydam şekilde dalgalanan bayrak olabilir ancak baş tarafta silinmiş sona doğru belirgin olabilir hatta yandex yazısı bitince bayrak devam eder görünürliği iyice artmış olarak görünür (: hoş durabilir
anlatabildim mi bilmem (:
ecealper
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
evet buradakilerin çoğu webmasterdı değil mi? (: ama onlarda webmaster diye grafik işlerini yapamıyacak değiller ya (; c(:
1 kişi bu mesajı beğendi.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
ecealper adlı üyeden alıntı
yandex/google Türkiye kulağa daha hoş geliyor ama böyle yapman daha güzel Türkiye başta olsun (:
yandex teki e yi yukarı sağ çapraza doğru hilal ve yıldız ve opasitesi azaltılmış e yazsaydın tam özgün ve Türkiyeye özgünlüğü anlaşılırdı (: bu öneri tabi google içinde aynısı olabilir l deki bayrak pek hoş durmamış..
yada google yada yandexin altında saydam şekilde dalgalanan bayrak olabilir ancak baş tarafta silinmiş sona doğru belirgin olabilir hatta yandex yazısı bitince bayrak devam eder görünürliği iyice artmış olarak görünür (: hoş durabilir
anlatabildim mi bilmem (:
Aynı bizim bölüm şefi gibi konuştunuz :D , Zaten Grafik ve Fotoğrafçılık alan öğrencisiyim ancak şuan temelini almaktayız bilgisayar destekli grafik tasarım önümüzdeki sene göreceğiz, bu wallpaper'larda pek uğraşmadım, can sıkıntısı diyebilirim sadece logo kullanacaktım çok sade olur diye sağ soluna yazı vs. yazayim dedim :) ama önerilerinizi dikkate alacağımı bilmenizi isterim.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bence çok hoş olmuş,elinize sağlık.
ecealper
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hmm çok iyi (: bende o işleri yapan biriyim ancak hobi amaçlı başladım şimdi okulda çalışıyorum normalde bölümünü falan okumadım yani (: çok huzur verici bişi grafik işleri ve fotoğrafçılık özellikle de fotoğrafçılık bölümünü okumak isterdim tabi (: sizden öğrenirim artık biraz bişiiler (:
1 kişi bu mesajı beğendi.