lostyazilim

Grafik konusunda sizce eksiğim varmı?

15 Mesajlar 2.570 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

k552k k552k WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 565
  • Beğeniler 24 / 63
  • Ticaret 1, (%100)

s3ckin adlı üyeden alıntı

her yerde sakli1bilgi var, gorselleri size mi ait? Telif haklari size mi ait? Her sey amatörce.

Her yerde saklı1bilgi var derken nasıl yani anlamadım?

Görselleri google 'dan görseller sekmesinden aratıp alıyorum.

Telif hakları olarakta logoyu şekli yazıları kendim yazıyorum.

Amatör olduğum yerler neresi nasıl düzeltebilirim?

wmaraci
reklam

talatk talatk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
Dostum bak napıyosun biliyor musun gidiyorsun freepike instagram post yazıyorsun filtreden free yi bir de psd ve vector seçiyorsun ondan sonra beğendiğini indiriyorsun beğendiğini indiriyorsun açıyorsun illustratoru ömrün boyunca yetecek tasarımın oluyor kimseye muhtaç olmuyorsun dediklerimi logo için de yap bu arada kendini geliştirmek için eleştiri kabul etmen taktire şayan

ststudios ststudios Grafik Tasarımcı, Android Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarım, Android
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** P**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 23 / 23
  • Ticaret 1, (%0)
öncelikle kopya tasarımlar grafik tasarım demek değildir resmin üzerinden kalem ile geçmek gibidir grafiker dediğin üretir hayal gücünü zorlar ayrıca sayfa 53 k ama bot 53 k sayfaya 150 like gelmez ayrıca yorumlarda dönmek kelimesi dışında bir kelime kullan çok belli hepsini kendin yaptığın

k552k k552k WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 565
  • Beğeniler 24 / 63
  • Ticaret 1, (%100)
ststudios Reis eleştiriye açığım ama seninki pek eleştiri olmamış. Grafiğin anlamı "biçim, desen ya da çizgilerle gösterme, anlatma." olarak geçiyor, benim tasarımda çizgi var mı, var ? Grafiker değilim Photoshopdanda fazla anlamam öyle bişey idda etmedim zaten. Diğer bir konya geçersek sayfam 62k ydı, Ekimde bıraktım 53kya düştü akitfler gitti haliye bot derse vardır elbet çünkü hesap çok eski. Onun haricinde Yorum olarakta grubumuz var 15 kiş falan yüksek sayfalar kendimize yorum yapıyoruz keşfet etkili olsun diye olay bu. Son olarakta Grafik tasarımcısıyım diye geçiniyorsun tasarımda şunu şunu değiştir haricinde herşeyi söylemişsin sen yardımcı olmaya gelmemişin ki. Bu arada kopya tasarım demişsin tüm bilgi sayfaları böyle tsarımlar yapıyor bende onlara bakaraktan yaptım.

wmaraci
wmaraci

ststudios ststudios Grafik Tasarımcı, Android Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarım, Android
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** P**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 23 / 23
  • Ticaret 1, (%0)
k552k hocam öncelikle konunun başlığına göre eleştiri yaptım ikincisi 3k takipçim var 1 sene kullanmadım genede ilkeler 150 civarında seyir ediyor konu başlığında öyle bir yazmışsınız ki bu grafikçi gibi geldi bende ona göre konuştum yeni başlıyorsunuz olabilir fakat diğer sayfaların dışında ne yapsanız burada iyi kötü olumlu eleştiri alırsınız biz burada çok kötü tasarımlar gördük ama kötü demedik şurayı düzelt şunları ekle dedik siz tasarımın aynısını alıp nasıl diye sordunuz bende ona göre konuştum evet grafik tasarım yapıyorum ama okulunu okumadım sertifikasını almadım yılların tecrübesi diyelim geçelim bunun yerine ücretsiz logo post tasarım diye açsanız konunuzu merak etmeyin ben de dahil her kes size yardımcı olur. Yanlış anlaşılmaya gerek yok
k552k

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al