lostyazilim

Grafik Tabletleri Hakkında...

9 Mesajlar 1.365 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MetinBiyik MetinBiyik @_metinbiyik Kullanıcı
  • Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Radio Network Teknik
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 194 / 195
  • Ticaret 7, (%100)

Abilerim, ablalarım ve kardeşlerim, grafik tableti almayı düşünüyorum ve favorimde şuanda WACOM "CTH-480S-ENES" var.

Konuya gelenlerden kullananlar veya çevresinde bu ürüne sahip olanlar varsa bir eleştiri almak isterim.

+Olarak fiyat yukarı geçmemek şartıyla daha iyi özelliklere sahip WACOM marka ürünleri önerebilirsiniz. Hepsine göz gezdirmek istiyorum, yalnızca bir ürüne bağlı kalmamak istiyorum.

wmaraci
reklam

ErcanDinsel ErcanDinsel E' Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Grafiker. / ercandinsel.org
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 54 / 241
  • Ticaret 1, (%100)
Ne çizimi yapacaksınız?
MetinBiyik

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 194 / 195
  • Ticaret 7, (%100)

ErcanDinsel adlı üyeden alıntı

Ne çizimi yapacaksınız?

Vektörel logo, hand draw çizimler + el becerisi geliştirme yüz çizimleri

• Üyelik 28.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 54 / 241
  • Ticaret 1, (%100)
Adresini verdiğiniz model hakkında bir bilgim yok ancak wacom marka grafik tablet kullandım, ısınmadan başka bir problem yaşamadım diyebilirim ancak çok kaliteli bir ürün değildi, onuda bilerek almıştım zaten. Şuan ise UC kullanıyorum ki beklentilerimin çok üstünde marka model dersenize altta bir model verdim onu inceleyebilirsiniz.
http://www.onlinealirim.com/uc-logic-lapazz-w963-a5-profesyonel-5080lpi-grafik-tablet-siyah.html

Edit ; Site temsilidir, site hakkında bir bilgim, fikrim yok.İlk sırada o çıktığı için onu verdim hocam.
MetinBiyik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 194 / 195
  • Ticaret 7, (%100)

Adresini verdiğiniz model hakkında bir bilgim yok ancak wacom marka grafik tablet kullandım, ısınmadan başka bir problem yaşamadım diyebilirim ancak çok kaliteli bir ürün değildi, onuda bilerek almıştım zaten. Şuan ise UC kullanıyorum ki beklentilerimin çok üstünde marka model dersenize altta bir model verdim onu inceleyebilirsiniz.
http://www.onlinealirim.com/uc-logic-lapazz-w963-a5-profesyonel-5080lpi-grafik-tablet-siyah.html

Edit ; Site temsilidir, site hakkında bir bilgim, fikrim yok.İlk sırada o çıktığı için onu verdim hocam.

Karşılaştırma ekranında çoklu dokunmatik olmadığı yazıyor ne gibi engeller olabilir çizimlerde?
+Sizin kullandığınız model hangisi acaba?

• Üyelik 28.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 54 / 241
  • Ticaret 1, (%100)
Yapacağınız tür çizimlerde çoklu dokunmatik çok fazla engel olmaz size. UC-Logic HL850 wireless modelimi kullanıyorum. Bir wacom kadar kaliteli olmayabilir ancak aynı özelliklerde bir wacom almak istersem verdiğim fiyatın 3-4 katını vermem gerekir sanırım. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda UC logic düşünmeden alınabilir. Lapazz diye bir yan markaları varmış o modelleride inceleyebilirsiniz.

Ek Olarak:

Yapacağınız tür çizimlerde çoklu dokunmatik çok fazla engel olmaz size. UC-Logic HL850 wireless modelimi kullanıyorum. Bir wacom kadar kaliteli olmayabilir ancak aynı özelliklerde bir wacom almak istersem verdiğim fiyatın 3-4 katını vermem gerekir sanırım. Bunlar göz önünde bulundurulduğunda UC logic düşünmeden alınabilir. Lapazz diye bir yan markaları varmış o modelleride inceleyebilirsiniz.

Edit ; Kerem beyit'in onayını almış bir marka. :P

• Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 194 / 195
  • Ticaret 7, (%100)

Ek Olarak:

Edit ; Kerem beyit'in onayını almış bir marka. :P

Bunlar hep marka merakı :) Adını duyurmuş olanın özelliği kötü olsa bile kafa oraya gidebiliyor.

Önerdiğiniz ürün diğer mağazalarda 550+ civarında. Benim max limit bu ürünler için şimdilik 400TL.

• Üyelik 28.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 670
  • Beğeniler 54 / 241
  • Ticaret 1, (%100)
Başka markalar'ıda düşünebilirsiniz, ben kullanmadığım, bilmediğim için yorum yapmıyorum diğer markalar hakkında ancak kullanan bir arkadaş çıkarsa yardımcı olabilir. Sözlük veya inceleme sitelerinide araştırabilirsiniz 400 lira gibi bir rakama işinizi çok rahat görücez bir grafik tablet alırsınız, acele etmeden araştıra araştıra bakın elbet kafanıza yatan birşey çıkar.
MetinBiyik

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 828
  • Beğeniler 194 / 195
  • Ticaret 7, (%100)
İnş. bekliyorum herkesten bir öneri :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al