lostyazilim
tr.link

Graphicrivemi Grafikten Anlamıyor Yoksa Benmi ?

17 Mesajlar 2.567 Okunma
acebozum
tr.link

karolla karolla WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazar
  • Mesajlar 398
  • Beğeniler 13 / 67
  • Ticaret 6, (%100)
sektöre yeni birşey getirmiyorki yaptığın tasarım. Mevcut çoğu tasarımın renk değiştirilmiş hali gibi bir izlenim veriyor. Yeterince özgün değil bence.

elektronikssl
webimgo

Axe Grafik Axe Grafik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 69 / 45
  • Ticaret 7, (%100)

aorhan adlı üyeden alıntı

Ölçüsüz tasarım, uyumsuz kullanım, renk uyumları, örneğin ikinci tasarımdaki arama kutusundaki beyazlık ve siyah kenarlıgın uyusmaması, son tasarımdaki gemi dümeni ki hangi amaçla orada, resmi telifi sizde mi ? yani oradakilere göre çok eksik var ama geliştirebilirsiniz bence oradaki popüler ürünleri daha dikkatli inceleyin derim.

allah aşkına bulsanıza şu telif muhabbetini bana biraz araştırma yap bakayım benim profilime bulursun o tasarımı boş yorumlar yapmayın şurda birinize bu tasarımların özgün olmadığını kanıtlayım desem hiçbiriniz bana bunları gösteremezsiniz ;) bu menüleri daha önce w-s v.b bir kaç arayüz için çizmiştim gayette içi bir düzeyde satıldı webmastersitesi.com'da seocoma diye arattırın bakayım önce sonra yorum yapın kilitleyin şu konuyu benim sinirlerimi germeyin

aorhan aorhan Emekli Mod. Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 27 / 236
  • Ticaret 22, (%100)

Axe Grafik adlı üyeden alıntı

allah aşkına bulsanıza şu telif muhabbetini bana biraz araştırma yap bakayım benim profilime bulursun o tasarımı boş yorumlar yapmayın şurda birinize bu tasarımların özgün olmadığını kanıtlayım desem hiçbiriniz bana bunları gösteremezsiniz ;) bu menüleri daha önce w-s v.b bir kaç arayüz için çizmiştim gayette içi bir düzeyde satıldı webmastersitesi.com'da seocoma diye arattırın bakayım önce sonra yorum yapın kilitleyin şu konuyu benim sinirlerimi germeyin

Sen önce mesajı iyi oku sana menü telifinden bahsetmedik. Kullanılan resimden bahsettik. Sinirlerin geriliyorsa bir daha konu açma o zaman. Bende çalışma gönderdim ve kabul edildi ve halen hazırlıyorum. Niye ben ilk defa da kabul ettirdim de sen kabul ettiremiyorsun yani sana mı garezleri var. Sormuşsun ben mi anlamıyorum diye evet sen anlamıyorsun :)

Özgünlük kelimesinin de anlamını lütfen öğren öyle cümle içinde kullan.
cagri Axe Grafik

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 69 / 45
  • Ticaret 7, (%100)

Sen önce mesajı iyi oku sana menü telifinden bahsetmedik. Kullanılan resimden bahsettik. Sinirlerin geriliyorsa bir daha konu açma o zaman. Bende çalışma gönderdim ve kabul edildi ve halen hazırlıyorum. Niye ben ilk defa da kabul ettirdim de sen kabul ettiremiyorsun yani sana mı garezleri var. Sormuşsun ben mi anlamıyorum diye evet sen anlamıyorsun :)

Özgünlük kelimesinin de anlamını lütfen öğren öyle cümle içinde kullan.

tartışma istiyorsan buyur ben açığım tartışmaya telif dediğin şeyi senden iyi kavradım aslanım merak etme orasını şu ilk defada kabul ettirdiğin tasarımları yollada görelim eserlerini ve benim kabul ettirememe gibide bir sorunum yok satışı yapılan bir çok çalışmam mevcut sana o rankı ne akılla vermişler orasını bilmem ama fazla atarlanmak senin için iyi olmaz şimdi tehditten banlıyamazsınız tehdit değil bu bir bilgirge ;) sorduğum sorunun anlamını gayet iyi biliyorsun ama sen nasıl anlamak istemişşen o şekilde anlamışşın :)

wmaraci
wmaraci

aorhan aorhan Emekli Mod. Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 27 / 236
  • Ticaret 22, (%100)

Axe Grafik adlı üyeden alıntı

tartışma istiyorsan buyur ben açığım tartışmaya telif dediğin şeyi senden iyi kavradım aslanım merak etme orasını şu ilk defada kabul ettirdiğin tasarımları yollada görelim eserlerini ve benim kabul ettirememe gibide bir sorunum yok satışı yapılan bir çok çalışmam mevcut sana o rankı ne akılla vermişler orasını bilmem ama fazla atarlanmak senin için iyi olmaz şimdi tehditten banlıyamazsınız tehdit değil bu bir bilgirge ;) sorduğum sorunun anlamını gayet iyi biliyorsun ama sen nasıl anlamak istemişşen o şekilde anlamışşın :)

Sen önce karşındaki insanlarla konuşmayı öğren de sonra insanların akıllarını tartmaya düşün olur mu senin gibi insanlarla tartışma yapmaya lüzum yok. Sığ düşünceli insanlara laf anlatmak için vaktim yok. Git hadi sen envatoya atarlan koçum!

Ayrıca atarlanmıyorum kimseye sen git paint çizimlerle takıl!
Axe Grafik

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 69 / 45
  • Ticaret 7, (%100)

Sen önce karşındaki insanlarla konuşmayı öğren de sonra insanların akıllarını tartmaya düşün olur mu senin gibi insanlarla tartışma yapmaya lüzum yok. Sığ düşünceli insanlara laf anlatmak için vaktim yok. Git hadi sen envatoya atarlan koçum!

Ayrıca atarlanmıyorum kimseye sen git paint çizimlerle takıl!

adamına göre muamele uygularım ben senin gibilerine böyle davranırım efendi insana efendi gibi davranırım envatoya neden atarlanıyım orayı anlamadım:) satışımı yapıyorum paramı kazanıyorum bundan sanane :) birazdan açarım painti merak etme sen şu çalışmalarını yolla bakalım :)

cagri cagri Bu kez olacak! Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Oyuncu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** A**
  • Mesajlar 801
  • Beğeniler 300 / 291
  • Ticaret 39, (%100)
Forum yöneticilerine atarlı davranma, kendi içinde tutarlı olamama ve Ben dahil diğer yöneticilere bir üst kademedeymiş gibi davranarak "Kilitleyin şu konuyu benim sinirlerimi germeyin" diyerek emir bildirme sebebiyle biraz uzak kalmanız taraftarıyım!

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al