Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba günlük olarak çalışacak arkadaş. resimli sözler üzerine olacak bu çalışma ve her gün en az 20 resimli söz hazırlayacak.
Bu konuda kendine güvenen bana özel mesaj atabilir ve referansı varsa gösterebilir.
Bunun yanında ayrı olarak içerik oluşturabiliyorsa + bir faydalı olur benim için. bunun için ekstra ödemesini alacaktır.
Resimli sözleri hazırlayacak arkadaşın özgün ve resim tasarımını çok iyi yapması önemli. Düz resme yazı yazmayı herkes yapar ancak etkili çalışma yetenek gerektirir.
Resimlerin telifsiz olmasına dikkat edilmeli ve başta konuşulan anlaşmaya uyulmalı, kaliteli iş yapılmalı..
Ödemeler ve ödeme zamanları özel olarak görüşülebilir. sormak istediğiniz bişey varsa bu konudan yada özel mesajla sorabilirsiniz.
Teşekkürler.
https://sorucevap.com #sorucevap
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
daha önce böyle bir sayfa yönettim, telifsiz görseller kullanarak 400'den fazla içerik ürettim lâkin projeyi iptal ettim ilgi görmediği için. şuan aslında her gün çalışmaya müsait değilim ama detayları öğrenmek isterim; yapılacak ödemeyi ve sözlerin hangi tür de olacağı detayını alabilir miyim?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Detaylı pm atarsanız çalışabiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci, Yazar
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba daha önce bir çok safyada gönderi, post tasarımı yaptım. Her gün çalışmaya uygunumdur. Sizin belirlediğiniz saatte gönderileri size ulaştıracağımdan hiç şüpheniz olmasın. Daha önce bilgi, dil çeviri, müzik, oyun, mizah gibi bir çok sayfa ile çalışıp gönderi hazırladım. Ref'de atabilirim. Pm ile detaylı bilgi alabilir miyim?
1 kişi bu mesajı beğendi.
koseoglu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
E ticaret
-