Ömer Çıtak adlı üyeden alıntı
hithop magazinmidir nedir saçma sapan ergenlerin çıkardığı bir hiphop dergisi var. ismi onunla aynı. özenti gibi durmasın
Merhabalar ,
Bu denli isim yapmış olmamız gerçekten bizi sevindirdi forumdan da bizden haberdar olan arkadaşların olması ne güzel , ilk önce bu denli önyargılı olmamalısınız ekibimiz +20 yaşlardan oluşmaktadır. Ergen bir beyine sahip değiliz şükür , bu işe baş koyduğumuzdan beridir tarafsızız kimseyle alıp veremediğimiz bir husus yok şükür işimizi iyi yapıyoruz , önyargılı davranmanızı gerçekten anlamadım ama bir şikayetiniz var ise lütfen bana özel mesaj gönderin konuşalım :)
İyi günler dilerim sağlıcakla.
CezaLet adlı üyeden alıntı
Resimleri bende göremiyorum, hithop magazine çok sağlam bir proje, anlaşmalı çalışma yapabilirsiniz aslında. Güzel forum, Allah utandırmasın.
Hit Hop magazine de reklamınız bile çıkabilir rica ederseniz ve bu işe gönül verirseniz, başarılar...
Merhabalar , teşekkürederim kardeşim Allah sizlerden razı olsun bize destek verdiğiniz için.
İyi günler dilerim sağlıcakla.
--
Konuyu açan arkadaşın sanırım haberi yoktu böyle bir projemizden biz forum kurduk fakat 1 hafta aktif oldular sonraki günler düşüş yaşadı sana tavsiyem bu sevdadan vazgeç gerçekten ilgi görmüyor.Sana tavsiyemi gerçekten en içtenlikle söylüyorum tabii bu işi yapayım tutarsa tutar tutmazsa tutmaz dersen sen bilirsin ama boşa kürek çekme başka birşeye yönel :)
Ek olarak , alan adı bizi hiçbir şekilde rahatsız etmiyor istediğini yapmakta özgürsün sıkıntı yok :)
Sevgilerimle iyi günler dilerim