Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Hosting sitemiz için ücretsiz logo ve icon tasarımı yapabilicek birileri? |
|
||||
|
||||
Merhaba bir hosting sitemiz mevcut onun için logo ve ikon lazım ücretsiz yapabilicek arkadaşlar varsa pm ile bilgi alabilir
Konu kapandı gereksiz yere boş yapmayın
Konu emrexbt8 tarafından (22 Mart 2021, 01:29 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Hosting satıyorsunuz, para kazanıyorsunuz, bilişim sektöründesiniz ve ücretsiz logo yaptırmaya çalışıyorsunuz! İlginç.
|
|
||||
|
||||
Daha yeni kurduk hocam hem para kazanıyor olsak buraya gelipte ücretsiz logo istemem dimi az mantık?
|
|
||||
|
||||
Sermaye olmadan hosting işine giriyorsanız baştan hatalısınız zaten.
Bence yol yakınken vazgeçin, kendinizi ve başkalarını mağdur edersiniz sonra. Az mantık? demişsiniz ya onun üzerine bende bir yorum yapayım dedim.. Az empati? |
|
||||
|
||||
Merhaba bir grafik tasarım sitemiz mevcut onun için domain ve hosting lazım ücretsiz sağlayabilir misiniz? (!)
|
||||
graphic designer, webmaster
|
|
|||
|
|||
Hosting adını merak ettim, ona göre ilerde denk gelirsek almayalım, önermeyelim
|
|
|||
|
|||
Valla bende merak ettim daha doğrusu sermaye olmadan nasil acmislar onuda anlamadim boyle bir imkan varsa bizde acalım 🙂
|
|||
*3 Aylık Canva PRO hesabı [10 TL]*
*1 Haftalık blutv üyeliği [5 TL ]* |
|
||||
|
||||
adamı linçlemeye gerek yok yapacaksanız yapıp verirsiniz yapmyacaksanız konu baltalaması yapmanıza gerek yok kimse baba parasıyla iş yapmaz bide siz diyorsunuz büyükten küçüğe oyna k.bakmayın oyun oynarken bile seviye 1 den oynarsınız
|
|
||||
|
||||
dostum 05442160704 Whatsapp'dan Yaz Destek olacağım
|
|
||||
|
||||
Alıntı:
Konu emrexbt8 tarafından (22 Mart 2021, 01:32 ) değiştirilmiştir.
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
1113x90 Bu Alana Reklam Ver |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|